Ana SayfaDizilerTV8 22 Nisan Cumartesi 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 22 Nisan Cumartesi 2017 Yayın Akışı

TV8 Cumartesi günü özellikle Survivor heyecanını bir kez daha ekranlara getirecek. Hafta sonunun en çok izlenen programlarından birisi olan Survivor’ın ekranlara geleceği TV8 22 Nisan cumartesi 2017 yayın akışı kapsamında yine birbirinden iddialı ve eğlenceli pek yapımlar yayınlanacak.

Paylaşılan bilgilere göre 22 Nisan Cumartesi 2017  yayın akışı kapsamında ilk olarak tekrar bölümleri ile Oynat Bakalım, 1 Alp 3 çocuk adlı yapımlar yayınlanacak. Bu yapımların ardından ise özellikle çocukların çok sevdiği çizgi film Maşa ile Koca Ayı ekranlara gelecek. Arkasından ise canlı ve yeni bölümlerini yayınlanacağı TV8’de sırasıyla Magazin 8, Arda’nın Mutfağı ve Güle Güle Oturun ekranlara gelecek.

TV8 22 Nisan Cumartesi 2017 Yayın Akışı Survivor Var Mı?

Özellikle bu programlar ile farklı bir hafta sonu sunacak olan TV8 ardından Survivor heyecanını ekranlara getirecek. Survivor Panorama canlı olarak ekranlara geldikten sonra yeni bölümüyle Survivor 2017, TV8’de olacak. Saat 20.00 itibariyle başlayacak olan Survivor ile TV8’de gün sona erecek. Özellike Survivor 2017, TV8’in en çok izlenme alan yayın saatlerini oluşturuyor.

Bu saat sonrasında özellikle tekrar bölümleriyle gün sonlanacak. TV8 gece boyunca yayınlanacak tekrar yayınları kapsamında ise 3 Adam, Magazin 8, Güle Güle Oturun, Arda’nın Mutfağı ve Çok Güzel Hareketler Bunlar yer alacak. TV8 22 Nisan Cumartesi 2017 yayın akışı kapsamında kişiler bu programlar ile gün boyunca TV8’de keyifli vakit geçirebilecek. Özellikle Survivor’da oynanacak oyunlar ve adada eleme sonrasında yaşanacak olaylar oldukça dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler