Ana SayfaDizilerKısmetse Olur’da Adnan ve Emre Kavgası!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur’da Adnan ve Emre Kavgası!

Kısmetse Olur Bugün 411 yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Özellikle bugün yayınlanacak yeni bölüm için paylaşılan fragmanda evde tansiyonun oldukça yükseleceği görülüyor. Evin en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Adnan, Emre ile tartışma yaşarken iki isim arasında yaşanacak tartışma özellikle dostluğun da bitmesine neden oluyor.

Yeni Bölümde Gerilim Artıyor!

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ile birlikte evdeki ilişkilerin ve dostlukların zorlu bir süreçten geçtiği görülürken, özellikle evin eski arkadaşlarından olan Adnan ile Emre’nin tartışmaya başlaması ve bu tartışma sonrasında arkadaşlıklarını bitirme kararı alması, fragmanın en çok dikkat çeken detaylarından birisi oldu. Özellikle son zamanlarda evde oldukça gergin bir zaman geçiren Adnan, bu gerginliğini pek çok farklı kişiye yansıtmıştı. Yaşanan tartışmalarda bugüne kadar odak noktası hep Adnan olurken, Adnan’ın bu gerginliği aynı zamanda Didem ile arasında da farklı sorunların yaşanmasına yol açtı.

Yeni bölüm fragmanında da görüldüğü gibi Emre’ye karşı büyük bir rest çeken Adnan, onunla görüşmek istemediğini söyledi. Özellikle Emre’nin eski Emre olmadığını ve çok değiştiğini vurgulayan Adnan verdiği bu tepki ve sert tutumu ile oldukça dikkat çekti. Adnan’ın bu çıkışına karşılık olarak ise Emre, Adnan’ın çok değiştiğini söyleyerek onunla bir daha konuşmayacağını belirtti. 2 ismin neden kavga ettiği ve nasıl karşıya karşıya geldiyse fragmandan öğrenilemedi. Bu bakımdan bugün yayınlanacak olan Kısmetse Olur yeni bölümü itibariyle Adnan ile Emre arasında yaşanan kavganın neden yaşandığı da öğrenilebilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler