Ana SayfaDizilerArda’nın Mutfağı İle Arda Türkmen Hafta Sonu TV8’de

İlgili Postlar

Arda’nın Mutfağı İle Arda Türkmen Hafta Sonu TV8’de

Hafta sonunda Cumartesi ve Pazar olarak iki gün arka arkaya ekranlarda yer alan Arda Türkmen, yine bu hafta sonu da en çok izlenen yapımlardan birisi olacak.

22 Nisan Cumartesi günü saat 13.30 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Arda’nın Mutfağı yine Arda Türkmen’in farklı lezzetlerini ekranlara getirecek. Değişik yemek tariflerinin yanı sıra paylaştığı püf noktalarıyla dikkat çeken Arda Türkmen, bugün yufkalı köfte, ıspanak kökü mücveri ve çikolatalı tava kek yapacak.

Arda Türkmen Saat Kaçta?

Saat 13.30’da başlayacak olan yeni bölümün ardından özellikle Arda’nın Mutfağı 23 Nisan pazar günü yeniden ekranlara gelecek. Yeni bölümü ile yeni lezzetleri tanıtacak olan Arda Türkmen, pazar günü 11.15 itibariyle TV8 ekranlarında olacak.

Pazar günkü programda ise Mini burgerler, peynir soslu tırtık patates ve kulaklı cupkek yapılacak. Özellikle paylaşacağı tariflerde püf noktalarını detaylı bir şekilde izleyenleri ile paylaşan Arda Türkmen, böylece tarifleri deneyecek kişilerin de daha başarılı sonuçlar almasını sağlıyor.

Hem Cumartesi hem de Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümler özellikle Arda Türkmen’i seven ve farklı yemek tariflerini öğrenmek isteyen kişiler için cazip bir fırsat yaratıyor. Ekranlarda tanıdıktan sonra sosyal medya hesapları üzerinden dahi yakından takip edilmeye başlayan Arda Türkmen paylaşılan fotoğrafları da yine yakından takip ediyor ve izleyicileri ile interaktif bir program yapıyor.

Özellikle hafta sonunda iki gün yayınlanacak olan Arda’nın Mutfağı gün içerisinde TV8’de en çok izlenen yapımlardan birisi olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler