Ana SayfaDedikoduTuvana Türkay'ın Lavaşlı Aşk İtirafı

İlgili Postlar

Tuvana Türkay’ın Lavaşlı Aşk İtirafı

Güzel oyuncu Tuvana Türkay; dün sosyal medya hesabında paylaştığı lavaş fotoğrafı ile son aşkının kim olduğunu resmen belgeledi. Önceki aylarda futbolcu Alper Potuk ile aralarındaki aşk iddiaları gündeme gelse de Türkay’dan herhangi resmi bir açıklama ve paylaşım gelmemişti.

Güzel ve başarılı oyuncu Tuvana Türkay, yıllardır çok farklı ünlü isimlerle yaşadığı aşk söylentileriyle adını magazin gündeminde sıklıkla duyurmuştu. Geçtiğimiz Kasım ayında genç oyuncu, Fenerbahçe maçında görüntülenmişti. Maçtayken üzerinde olan “7 numaralı Alper Potuk” formasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. O dönemde; Türkay ile Potuk arasında aşk söylentileri ortaya atılsa da güzel oyuncu, tüm iddiaların asılsız olduğunu dile getirmişti.

 

3 ay önce de Türkay; Arnavutköy’deki bir ocakbaşında, Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’la baş başa yemek yerken görüntülenmişti. Basın mensuplarına çaktırmamak için mekandan önce Alper Potuk ayrılmış ve saatler sonrasında da Tuvana,  görüntülenmemek için çevirdiği ilk taksiyle ortamdan uzaklaşmıştı.

Tuvana Türkay’dan Lavaşlı İtiraf

26 yaşındaki güzel oyuncu; geçtiğimiz gün, instagramdaki hikaye bölümünde, üzerinde ‘A’ ve ‘T’ harfleri yazılı ve ‘A’ harfi kalp içine alınmış bir lavaş fotoğrafı paylaştı. Yetenekli oyuncunun; ‘A’ harfi paylaşması daha önce aralarında aşk söylentileri olduğu ve devamlı gizlemeye çalıştığı, Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk için mi paylaştı acaba? Sorusunu akıllara getirdi.

Türkay’ın, özellikle ‘A’ harfini kalp içine alması ve Alper Potuk’la aşk yaşadığı haberlerine sessiz kalması hayranlarından “Sonunda itiraf geldi” yorumları aldı.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler