Ana SayfaDizilerFigen Evren Arka Sokaklar'a Veda Etti

İlgili Postlar

Figen Evren Arka Sokaklar’a Veda Etti

Arka Sokaklar dizisinin Suat Çoban’ı Figen Evren diziye veda etti. Dün dizinin fan sayfasında da Figen Evren’in diziden ayrıldığı paylaşıldı. Sevilen dizinin, yeni sezonunda Suat’ın olmayışı ise oyuncunun hayranlarını epey üzecek.

Kanal D’nin; 2006 yılından beri yayınlanan ve sevilerek izlenilen TV dizisi Arka Sokaklar, 11 yıldır ekranların fenomen dizileri arasında yer aldı. 23 Haziran Cuma günü, yayınlanan sezon finaliyle dizi hüzünlü bir şekilde ekranlara ara vermişti. Dizi filmin, en sevilen karakterlerinden olan komiser Hüsnü Çoban’ın eşi Suat rolüyle tanıdığımız Figen Evren, dizinin yayınlanan 447. bölümünde ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Dizide son olarak Çoban ailesinin hastanedeki zorlu ve üzüntülü bekleyişine de tanık olmuştuk. Suat’ın öleceği ya da diziden ayrılacağı kesin bir netlik kazanmamıştı. 12 Temmuz’da Milliyet gazetesinde yayınlanan habere göre ve dizinin sosyal medya hesabındaki paylaşımına göre Suat Çoban’ın durumu netlik kazandı.

Figen Evren Diziye de Ekranlara da Veda Ediyor!

11 yıldır Arka Sokaklar dizisindeki Suat rolüyle adeta bütünleşmiş olan ünlü oyuncu; sevilen dizinin renkli, neşeli ve sempatik karakteriydi. Dizinin, yayınlanacak olan 12. sezonunda Suat, Arka Sokaklar’da olmayacak. Milliyet gazetesinden alınan habere göre usta oyuncunun; uzun bir süredir Assos’ta yaşadığı ve son zamanlarda da buradan dizi setine geldiği açıklandı. Habere göre başarılı sanatçının, oyunculuğa da tamamen ara vermek istediği beyan edildi. Yetenekli oyuncunun, dizi ve film sektöründen de bir müddet uzak kalacağı verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Figen Evren Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler