Ana SayfaÜnlülerTürkan Şoray ve Kızı Yağmur Ünal 'ın Villası

İlgili Postlar

Türkan Şoray ve Kızı Yağmur Ünal ‘ın Villası

Türkan Şoray ve kızı Yağmur Ünal evinin kapılarını Hello Fashion Homes dergisine açtı. Türkan Şoray ve kızı yapımcı Yağmur Ünal Çubuklu’da bir villada birlikte yaşıyorlar. İşte anne kızın merak edilen evi. Detyalar haberimizin devamında….

Yağmur Ünal Kimdir?

Türkan Şoray Kimdir?

Türkan Şoray ve Kızı Yağmur Ünal’ın Villası

turkan-soray-yagmur-unal

Türkan Şoray ve kızı Yağmur Ünal’ın 2016 yılında taşındıkları villa 4 katlı, 420 metrekare ve havuzu bulunuyor. Villanın ikinci katında Türkan Şoray, üçüncü katında ise yapımcı kızı Yağmur Ünal yaşıyor. Yağmur Ünal evleri ile ilgili;

“Aynı çatı altında iki ayrı ev planlandı. Annem ve benim alanlarımız farklı. Odaları birbirimizden ilham alarak dekore ettik. Ortaya ikimizin mutlu olduğu, çok kullanışlı bir ev çıktı” yorumu yaptı.

Türkan Şoray ve kızı Yağmur Ünal’ın evinden görüntüler;

turkan-soray-yagmur-unal-salon

turkan-soray-yagmur-unal-mutfak

Türkan Şoray “Gençlerin Önü Açılmalı”

Usta oyuncu Türkan Şoray geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj ile çok konuşulmuştu. Türkan Şoray’ın çok konuşulan röportajı;

Türkan Şoray kendisine yöneltilen “Sizce Türkiye’nin en büyük sorunu nedir?” sorusuna;

Birinci sıraya işsizliği koyarım. Corona olayından sonra daha da büyük bir sorun olacak diye endişeleniyorum. Özellikle gençlerin büyük bir enerjisi var. Maalesef okumuş, üniversite bitirmiş veya okuyamamış,  ülkemizin geleceği olan gençlerimiz iş arıyor. Gençlerin, özellikle geçim derdinde olan insanların derdi beni çok mutsuz ediyor. İstatistiklere baktığımızda ürkütücü bir tabloyla karşı karşıyayız. Yıllarca yemeyip içmeyip evlatlarını okutan, onların meslek sahibi olması için çırpınan ailelerin hüznünü ve hayal kırıklıklarını yüreğimde hissediyorum. Gençlerin önü açılmalı. Onlar bizim geleceğimiz, onlar bu ülkeyi aydınlığa götürecek olanlar… Umutsuzlukları umuda çevrilmeli diye düşünüyorum.

Gelir adaletsizliği tabii…  Keşke herkesin bu konuda şansı eşit olabilse. Ayrıca giderek kutuplaşıyoruz. Toplumda birbirimizi ötekileştirmeyerek, empati yaparak, birbirimizi dinleyerek, karşı görüşlü ise saygı duyarak orta yolu bulmalıyız. Bugün ülkemin görüş ayrılığı içinde kutuplaştığını görmek beni çok üzüyor. Birbirimizi yapıcı tenkit edelim, birbirimizden alacağımız ve birbirimize vereceğimiz çok şey var. Birlik içinde olalım.  Ayrıca ülkemde eğitim çok önemli. Eğitimde fırsat eşitliği, kız çocuklarının okutulması çok önemli. Eğitimin hava, su, beslenme, barınma ve sağlık kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Eğitim düşünebilme, hayata uygulayabilme ve yaşamın değerini bilme yeteneğidir, sonsuzdur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler