Ana SayfaÜnlülerTürkan Şoray da o hastalığa yakalandı! Bir haftadır evden çıkamıyor!

İlgili Postlar

Türkan Şoray da o hastalığa yakalandı! Bir haftadır evden çıkamıyor!

Usta sanatçı Türkan Şoray, bu yıl çok sayıda kişinin yakalandığı o malum hastalığa yakalandı. Şoray, zatürre oldu. Bir haftadır evinden dışarı çıkamıyor. Türkan Şoray’ın sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Türkan Şoray: “Cushing denen bir hastalık geçirdim, şimdi iyiyim”

Türkan Şoray zatürre oldu

Yeşilçam’ın efsane sanatçısı Türkan Şoray, zatürreye yakalandı. Ağır grip geçiren Türk Sinemasının Sultan olarak anılan usta sanatçısı Türkan Şoray’ın hastalığı zatürreye dönüştü. Şoray, bir haftadır evden dışarı adımını atamıyor. Evinde tedavi oluyor.

Türkan Şoray kimdir?

Türkan Şoray, hangi hastalığa yakalanmıştı?

Türkan Şoray, en son 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Eyüpsultan Belediyesi tarafından Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen bir etkinlikte hayranları ile bir araya gelmişti. Şoray, etkinlikte bir hastalık geçirdiğini ve neler yaşadığını anlatmıştı. Cushing isimli bir hastalık geçiren Şoray, geçirdiği ameliyat sonrasında kortizon tedavisi ile iyileşmişti. Yaşadıklarını anlatan Türkan Şoray, “Bundan 7 ay önce bir rahatsızlık geçirdim ve ameliyat oldum. Cushing denen bir rahatsızlık, ender görülen bir rahatsızlık. Böbrek üstü bezlerinin çalışmaması. İşte bu yüzden ameliyat oldum şimdi de dışarıdan takviye kortizon alıyorum. Bu hastalık kilo ve yürüme zorluğu yapıyor. Bundan dolayı bir süredir, inziva da gibiydim. Hastalığım geçiyor Allah’a şükür, şimdi daha iyiyim, kilolarımı da veriyorum. Bundan daha kiloluydum, bir daha ki karşılaşmamızda beni daha zayıf göreceksiniz.” diye konuşmuştu.

Türkan Şoray’ın yakalndığı Cushing hastalığı nedir?

Türkan Şoray’ın yakalandığı Cushing isimli hastalık, böbrek üstü bezlerinin çalışmaması anlamına geliyor. Ameliyat yoluyla tedaviye başlanılan hastalık, kortizon tedavisi ile geçirilebiliyor. Türkan Şoray, hastalıktan tedavi olarak kurtuldu.

72 yaşındaki usta sanatçı, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz isimlerinden biri. Sinema dünyasının Sultan lakabı ile anılan sanat.ısı Türkan Şoray’ın filmler, hala keyifle izleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler