Ana SayfaÜnlülerTürkan Şoray: "Cushing denen bir hastalık geçirdim, şimdi iyiyim"

İlgili Postlar

Türkan Şoray: “Cushing denen bir hastalık geçirdim, şimdi iyiyim”

Türkan Şoray, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Eyüpsultanlı kadınlarla bir araya geldi. Türk sinemasının sultanı Şoray, “Cushing denen bir hastalık geçirdim, ameliyat oldum şimdi de kortizon alıyorum.” dedi.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Türk sinemasının değerli ismi Türkan Şoray ağırlandı. Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlik, Eyüpsultan Kadın Emeği Programı (ESKEP) kapsamında yapılan, kadınlarının atölye çalışmalarının sergisi ve Türkan Şoray’ın söyleşisiyle devam etti.

Türkan Şoray Kimdir?

Söyleşisinde, günün anlam ve önemiyle birlikte, kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanmalarının gerekliliğinden, Afrin şehitlerinden de bahseden Şoray, sevenleriyle bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu, kimi zaman duygusal anlar yaşayarak kimi zaman da kahkahalarıyla ifade etti.

 “Ameliyat oldum, uzun zamandır inzivada gibiyim”

Türkan Sultan, katıldığı etkinlikte sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Şoray, yaptığı açıklamada;

 “Bundan 7 ay önce bir rahatsızlık geçirdim ve ameliyat oldum. Cushing denen bir rahatsızlık, ender görülen bir rahatsızlık. Böbrek üstü bezlerinin çalışmaması. İşte bu yüzden ameliyat oldum şimdi de dışarıdan takviye kortizon alıyorum. Bu hastalık kilo ve yürüme zorluğu yapıyor. Bundan dolayı bir süredir, inziva da gibiydim. Hastalığım geçiyor Allah’a şükür, şimdi daha iyiyim, kilolarımı da veriyorum. Bundan daha kiloluydum, bir dahaki karşılaşmamızda beni daha zayıf göreceksiniz.” Dedi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler