Ana SayfaDizilerTürk Yapımı Shameless İçin Baba Belli Oldu

İlgili Postlar

Türk Yapımı Shameless İçin Baba Belli Oldu

Shameless adı ile yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gören Shameless için Türkiye’de geri sayıma geçildi. Özellikle normal aile formatından oldukça uzak olan ve farklı yaşam tarzlarıyla dikkat çeken dizi karakterlerinin, Türkiye’de hangi oyuncular tarafından canlandırılacağı ve Türkiye’de gösterime girecek dizide, sansür durumunun ne kadar olacağı oldukça merak ediliyor. Dizi hakkında bugüne kadar çok farklı iddialar konuşulduğu gibi gelen son haberlerde, oyuncu kadrosu büyük oranda belirlenmiş durumda.

Türk Yapımı Shameless’de Kimler Oynayacak?

Shameless için gelen ilk bilgilere göre başrol oyunları arasında Hazal Kaya ve Burak Deniz olacak. Utanmazlar olarak adlandırılması beklenen dizi için iki oyuncunun yanı sıra dizinin en önemli karakterlerinden birisi olan baba karakteri için de isim belirlenmiş durumda. Dizide baba karakterini oynayacak isim ise Reha Özcan olacak. Oyuncu son olarak Adı Efsane dizisiyle Kanal D ekranlarında yer almıştı.

Dizi ile ilgili paylaşılan diğer bilgilere göre dizinin kanalı Fox TV olacak. Temmuz ayı itibari ile çekimlerin başlayacağı Shameless’de Eylül ayında başlayacak yeni sezon, aynı zamanda dizinin de başlangıç dönemi olacak.

Yurtdışında Büyük İlgi Görüyor!

Dizi özellikle Showtime’de 7 sezondan beri yayınlanmaya devam ediyor. William H. Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Jeremy Allen Whit, Emma Kenney ve Cameron Monaghan gibi çok önemli oyuncuların yer aldığı dizi, cesur sahneleriyle de dikkat çekmeyi başarmıştı.

Shameless Dizisinin Konusu Ne?

Shameless dizisinde ana konu, altı çocuğu ile kalan bir babanın başından geçen hikaye. Gallagher ailesi olarak bilinen aile, zaman zaman çok komik, zaman zaman da çok kötü olaylar yaşıyor. Evin babası olarak tanınan Frank Gallagher, çocuklarının ağır sorumluluklarını taşıyamadığı gibi sürekli alkol içtiği için genelde arka planda yer alır. Kardeşlerin en büyüğü olan Fiona Gallagher ise ailenin tüm sorumluluğunu alır. Kardeşlerinin tüm sorunları ile ilgilenmeye çalışan Fiona, aynı zamanda mutfak, ev masrafları için de ev içerisinde farklı bir düzen kurar.  Cinselliğin yanı sıra eşcinselliğin de oldukça aktif olduğu dizi, Türkiye için uç olarak görülebilecek konusuyla TV’de yayınlanmaya başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler