Ana SayfaDizilerGönder Gitsin, İyi Gidiyor!

İlgili Postlar

Gönder Gitsin, İyi Gidiyor!

Timur Acar tarafından sunulmaya başlanan yeni program Gönder Gitsin, reytinglerden oldukça olumlu dönüşler almaya başladı. Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran bu yapım şu anda yayınlandığı günlerde yüksek reyting oranlarına ulaşarak kanalın ve yapımcıların yüzünü güldürüyor. Programın sunucusu ve aynı zamanda en dikkat çeken ismi olan Timur Acar, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportaj ile birlikte bu konuda merak edilenleri yanıtladı.

Gönder Gitsin Ve Timur Acar’ın Yıldızı Parlıyor

Yarışmanın gidişatı hakkındaki hazırlık sürecine dair sorulan soruları yanıtlayan oyuncu, yeni bir yapımda olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ve özellikle sunuculuğun kendisi için çok farklı bir alan olduğunu söyledi.

Yarışmada yarışmacılara herhangi bir şekilde soru sorulmadığını da vurgulayan Timur Acar, yarışmacıların tamamen kendi gelişimleri dahilinde yarışmada yer aldığını ve görsel hafızalarına göre yarışmada başarı elde ettiğini söyledi. Gönder Gitsin’de yarışmacılara dört farklı görsel gösterilirken, bu görsellerden farklı ve yanlış olanının seçilmesi isteniyor. Bu seçimi doğru bir şekilde yapan yarışmacı ise bir sonraki soruya geçmeyi başarıyor ve böylece yüksek para ödülleri kazanabiliyor.

Timur Acar tarafından sunulmaya başlaması ile birlikte dikkat çeken Gönder Gitsin, şu ana kadar çok iyi tepkiler almış durumda. Bu konudaki düşüncelerini dile getiren Timur Acar ise özellikle reyting kaygısı yaşanmasına rağmen reytinglerin iyi olmasının kendileri adına işleri kolaylaştırdığını ve işe daha odaklanabildiklerini söyledi. Genç oyuncu yaptığı bu açıklamalar ile birlikte heyecanını daha net bir şekilde dile getirirken, Fox TV’nin bu yaz döneminde en çok konuşulacak yarışmalarından bir tanesi de yayınlanan Gönder Gitsin olacak. Beklentilerin üzerine çıkan performansıyla ilk günden itibaren dikkat çeken Gönder Gitsin, bugüne kadar hem yapımcıları hem de kanal yönetimine tatmin etmeyi başarmış durumda.

Reytingler ile ilgili yaptığı açıklamada bu küçük detaya da değinen Timur Acar, özellikle reytinglerin iyi gelmesiyle birlikte doğru bir iş yaptıklarına inandıklarını ve bunun da yarışmanın daha iyi hale gelmesi noktasında büyük bir katkı sağladığını söyledi. Önümüzdeki dönemlerde yeni bölümleri ile yayınlanacak olan Gönder Gitsin, yeniden ekranların en çok izlenen yapımlarından birisi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler