Ana SayfaDünya"Türk Erkeklerini Henüz Denemedim!"

İlgili Postlar

“Türk Erkeklerini Henüz Denemedim!”

IF Wedding Fashion İzmir 2018 kapsamında İzmir’de düzenlenen “AlfaBeta SS 18 Couture” gala defilesinde, Victoria’s Secret mankenlerinden Maryna Linchuk ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal birlikte podyuma çıktı.

Victoria’s Secret meleklerinden Maryna Linchuk’tan beklenmedik cevap

İzmir’deki gala gecesinde defileye çıkan Victoria’s Secret’in popüler meleklerinden Maryna Linchuk, yapılan röportaj da samimi cevaplar verdi. Türk erkeklerini nasıl bulduğu sorusuna ilgi çekici bir yanıt verdi.

Ünlü Victoria’s Secret meleklerinden Maryna Linchuk defileden sonra gazetecilerin Türk erkeklerini nasıl bulduğu sorusuna yanıt verdi. Ünlü markanın defilesi için İzmir’e gelen Maryna Linchuk defilede giydiği ihtişamlı elbise ile göz doldurdu.

Defilenin ardından gazetecilere samimi açıklamalarda bulunan Linchuk, “Çocukken Türkiye’de çok defa bulunma imkanım oldu. İstanbul, İzmir, Antalya ve Marmaris’e gittim.”

Türkiye’de özellikle yemekler çok hoşuma gitti. Hava dün çok daha güzeldi. Burada herkes bana çok arkadaşça davrandı.

Kendimi Prenses Gibi Hissettim

Defilede kendimi çok güzel ve mutlu hissettim. Bu kıyafetlerin içinde kendimi prenses gibi hissettim. Defileden ve İzmir’den çok keyif aldım” dedi.

Henüz Denemedim

Kendisine Türk erkeklerini nasıl bulduğu hakkında soru sorulan Linchuk, “Henüz denemedim” diyerek espri yaptı. Ünlü modelin bu çıkışı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler