Ana SayfaDünyaKylie’nin Zor Günleri Geride Kaldı

İlgili Postlar

Kylie’nin Zor Günleri Geride Kaldı

Avustralyalı pop yıldızı Kylie Minogue, 14’üncü albümü ‘Golden’ı piyasaya çıkarttı. Albümden çıkan ‘Dancing’ isimli ilk single’ın ölümle ilgili olması dikkat çekti. 49 yaşındaki Minogue, şarkıda 10 yıl önce meme kanseriyle mücadele etmesini anlattı.

Kylie Kanseri Yendi, Şimdi Keyifli ve Üretken Bir Hayat Yaşıyor!

Minogue, hastalığının ortaya çıkmasının ardından yayımladığı kısa açıklamada, sağlığına kavuşarak yeniden sahneye dönmeyi arzuladığını belirtmişti.  Minogue’un göğüs kanseri olduğu haberi hayranları arasında büyük üzüntü yaratmıştı. Hayranlarını düş kırıklığına uğrattığı için üzgün olduğunu söyleyen Minogue son yıllarda meme kanseri tedavisi için kampanyalara katılmış, kostümlerinden biri de Meme Kanseri Vakfı yararına da açık artırmayla 2400 sterline satılmıştı. Kylie Minogue, kanser olduğunu ilk öğrendiğinde çok paniklediğini ve sakin kalamadığını söylemişti. Minogue, memleketi Avustralya’da ameliyat olduktan sonra, müzik yaşamını sürdürdüğü Avrupa’daki bir klinikte tedavi olmuştu. Kısa sürede toparlanan sanatçı, “Geri döndüğüm için mutluyum. Bunu çok uzun zamandır bekliyordum” diyerek, mutluluğunu dile getirmişti.

Kylie’nin son albümündeki Dancing isimli parçada şu sözler yer alıyor: ‘Herkesin bir hikayesi var / Bu bir zafer yangını olsun / Ateşin parlaklığı asla geçmez, final perdesi kapansa bile…’

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler