Ana SayfaDedikoduTülin Şahin'e Açılan Davada Karar Çıktı!

İlgili Postlar

Tülin Şahin’e Açılan Davada Karar Çıktı!

İşadamı Pedro de Noronha’nın çocuğunu kendisine göstermediği için Tülin Şahin’e açtığı 6 ay zorlama hapsi talepli dava açmıştı. Tülin Şahin’e açılan davada karar çıktı! Tülin Şahin hapis yatacak mı? İşte o karar;

Tülin Şahin’e Dava Açtı

Manken Tülin Şahin ile Portekizli iş insanı Pedro De Noronha’nın birlikteliklerinden 2019 yılında Siena Leyla adında bir kız çocukları dünyaya geldi. Ancak bu beraberlikleri uzun sürmeyen çift, ilişkilerini noktaladı.

Kızları yüzünden sürekli karşılıklı davalık olan Pedro de Noronha, son olarak Aile Mahkemesi’ne başvurarak Tülin Şahin’in çocuğunu kendisine göstermediği gerekçesiyle 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talebiyle dava açtı.

Tülin Şahin’e Açılan Davada Karar Çıktı!

İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında her iki tarafı da avukatları temsil etti. Kararını açıklayan mahkeme, gerekçesini sonradan açıklamak üzere Pedro de Noronha’nın davasını reddetti.

Tülin Şahin eski eşini tutuklattırdı!

Tülin Şahin’den Bomba İtiraf

Kızı dünyaya geldikten kısa bir süre sonra boşanma kararı alan Tülin Şahin;

“Gerek doğumdan hemen sonra eski fiziğime dönmem için yaptığı baskılar, gerek hamileyken bir tane dondurma yediğim için çıkarttığı şiddetli kavgalar benim için son derece yıpratıcı oldu. Benim önceliğimin mükemmel gözükmekten önce bir anne olmak olduğunu kabul etmedi. Kamuoyunca da bilindiği gibi yıllardır en büyük hayalim anne olmaktı. Şimdi buna sahip olduğum hayatımın en mutlu zamanının benden yüzeysel beklentiler için çalınmasına izin vermiyorum. Kendimi ve özgüvenle büyümesini istediğim kızım Sienna’yı bu şiddet ve baskının karşısında bırakmayı kabul etmiyorum. 25 yıldır durmadan çalışan ve üreten bir kadın olarak anneliğimi her normal kadın gibi yaşamanın benim hakkım olduğuna inanıyorum. Kadınlar olarak hepimizin farklı şekillerde maruz kaldığı bu şiddet ve baskının artık bir son bulmasını istiyorum.” açıklamasını yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler