Ana SayfaDedikoduÖlüm Tehditleri Yağdıran Halil Serbest Tazminat Davası Açıyor!

İlgili Postlar

Ölüm Tehditleri Yağdıran Halil Serbest Tazminat Davası Açıyor!

Bergen’i öldüren eski kocası Halis Serbest, bir süre önce vizyona giren ve yoğun ilgi gören ’Bergen’ filminin yapım şirketine daha öncesinde tehditlerde bulunmutşu. Ölüm tehditleri yağdıran Halil Serbest tazminat davası açıyor! İşte detaylar;

Halil Serbest’in Yaşadığı Şehirde Vizyona Girmedi

Arabesk-fantezi dalında seslendirdiği eserlerle ünlenen, 1989 yılında boşandığı eşi Halis Serbest tarafından öldürülen şarkıcı Bergen’in hayatını konu alan Bergen filmi, mart ayında vizyona girdi. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran ve Erdal Beşikçioğlu’nun üstlendiği film, yoğun ilgi gördü. Bergen’i öldüren Halis Serbest’in yaşadığı Adana’nın Kozan ilçesinde ise film gösterime girmedi.

Ölüm Tehditleri Yağdıran Halil Serbest Tazminat Davası Açıyor!

Halis Serbest, bir süre önce vizyona giren ve yoğun ilgi gören ’Bergen’ filminin yapım şirketine, ’kişilik haklarına saldırı’ olduğu iddiasıyla maddi-manevi tazminat davası açtı.

Serbest’in avukatı Taylan Perver Yalnız, müvekkilinin hayatının rızası olmadan filme konu edildiğini belirterek, “Müvekkilim inanılmaz derece ölüm tehditleri alıyor. Bununla beraber sosyal medyada sürekli hakarete maruz kalıyor. Ortada kişinin rızası olmadan çekilmiş bir Film ve hukukun zedelendiği bir durum vardır” dedi.

Bergen’in Doktorundan Açıklamalar

Tedbir Kararı İsteği Reddedildi

Halis Serbest, söz konusu film gösterime girmeden önce avukatı aracılığıyla Kozan 1’inci Asliye Hukuk Mahkemesi’ne kişilik haklarına saldırı iddiasıyla gösterimin durdurulması için ihtiyati tedbir kararı alınması adına dilekçe sundu. Mahkeme, Serbest’in talebini reddetti. Bunun üzerine Serbest, filminin vizyona girmesinin ardından aynı gerekçe ve ölüm tehditleri aldığı iddiasıyla Kozan 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne maddi-manevi tazminat davası açtı. Filmin yapım şirketi ise dava dilekçesine itiraz ederek filmde kişilik haklarına saldırı olmadığı ve davacının hayati tehlikesi olduğu iddiasının gerçekten çok uzak, hayatın olağan akışına aykırı olduğunu savundu.

Bu haberin duyulması üzerine Halil Serbest sosyal medya da tepki topladı. Karısını şiddetle öldüren bir adamın saygınlığını düşündüğü için pek çok sosyal medya kullanıcısı ağır eleştirilerde bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler