Ana SayfaDedikoduTülin Şahin'den Şiddet Açıklaması

İlgili Postlar

Tülin Şahin’den Şiddet Açıklaması

Eski eşi Pedro De Noronha ile olaylı bir şekilde ayrılan Tülin Şahin geçtiğimiz gün eşini tutuklaştmıştı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tülin Şahin’den şiddet açıklaması geldi. İşte Tülin Şahin’in o açıklamaları;

Tülin Şahin’den Bomba İtiraf

Kızı dünyaya geldikten kısa bir süre sonra boşanma kararı alan Tülin Şahin;

“Gerek doğumdan hemen sonra eski fiziğime dönmem için yaptığı baskılar, gerek hamileyken bir tane dondurma yediğim için çıkarttığı şiddetli kavgalar benim için son derece yıpratıcı oldu. Benim önceliğimin mükemmel gözükmekten önce bir anne olmak olduğunu kabul etmedi. Kamuoyunca da bilindiği gibi yıllardır en büyük hayalim anne olmaktı. Şimdi buna sahip olduğum hayatımın en mutlu zamanının benden yüzeysel beklentiler için çalınmasına izin vermiyorum. Kendimi ve özgüvenle büyümesini istediğim kızım Sienna’yı bu şiddet ve baskının karşısında bırakmayı kabul etmiyorum. 25 yıldır durmadan çalışan ve üreten bir kadın olarak anneliğimi her normal kadın gibi yaşamanın benim hakkım olduğuna inanıyorum. Kadınlar olarak hepimizin farklı şekillerde maruz kaldığı bu şiddet ve baskının artık bir son bulmasını istiyorum.” açıklamasını yapmıştı.

Tülin Şahin Portekizli Eşi Pedro’yu İfşa Etti!

Pedro de Noronha Şikayetçi Oldu

Bir süre önce Tülin Şahin’le yollarını ayıran Pedro de Noronha, bir dönem birlikte olduğu, kızının annesi Tülin Şahin’in kendisine tekme ve yumruk attığını, mahkeme kararına rağmen çocukları Siena Leyla’yı göstermemekle tehdit ettiğini iddia ederek korunma talebinde bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan korunma talepli dilekçede, “Tülin Şahin ile Pedro de Noronha arasında şiddetli geçimsizlik yaşanmıştır. Tülin Şahin, son derece agresif davranışlarda bulunmuştur. Noronha’yı evden ayrılması ve kendi ülkesine gitmesi halinde çocuğun yüzünü bir daha göstermemekle ve çocuğun soyadını değiştirmekle tehdit etmiştir. Pedro de Noronha, 9 Ekim’de çocuğunu görmek için Tülin Şahin’in oturduğu konuta gitmiştir. Noronha biraz gecikince Tülin Şahin sinirlenmiştir. Çocuğun önünde hakaretler yağdıran Tülin Şahin, Noronha’ya tekme ve yumruk atarak ağır şekilde darp etmiştir.” ifadelerine yer verdi.

Tülin Şahin’e Hapis Şoku

Tülin Şahin’den Şiddet Açıklaması

4 Ağustos’ta yaşadığı siteye gelerek kendisini darp ettiğini ileri sürdü. İstanbul Aile Mahkemesi‘ne başvuran ünlü model, daha önce de kızının gözleri önünde defalarca dayak yediğini belirtti.

Tülin Şahin eski eşini tutuklattırdı!

Tülin Şahin, mahkemeye sitenin güvenlik kameralarına yansıyan şiddet görüntülerini de delil olarak sundu. Mahkeme, 6284 sayılı kanuna dayanarak korunmaya ihtiyacı olan çocuğa şiddet uygulanma tehlikesinin varlığı sebebiyle işadamının 3 ay boyunca kızıyla ilişkisinin sınırlandırılmasına ve Şahin’e de yaklaşmamasına kararını verdi. Karar kapsamında, Noronha kızını göremeyecek ve Şahin’e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak, evine yaklaşmayacak, iletişim araçları ile onu rahatsız edemeyecek. Ünlü model, bu sürenin uzatılması talebinde  bulundu.  Mahkeme sonrası görüntülenen Tülin Şahin, konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler