Ana SayfaÜnlülerTülin Şahin Kızı Siena İçin Nasıl Değişti...

İlgili Postlar

Tülin Şahin Kızı Siena İçin Nasıl Değişti…

Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile birlikteliğinden dünyaya gözlerini açan Siena Leyla isimli kızı için dünyasını değiştiren kıdemli mankenlerimizden Tülin Şahin, çok özel açıklamalar yaptı. Dünyaca ünlü manken ve Moda tasarımcısı Tülin Şahin’in bir dergiye verdiği röportajın can alıcı Detayları Haberimizde..

Tülin Şahin Portekizli Eşi Pedro’yu İfşa Etti!

Tülin Şahin Kızı Siena İçin Nasıl Değişti…

Yıl 2019’da Portekizli iş adamı Pedro de Noronha ile evlendiğini ilan eden ünlü tasarımcı Tülin Şahin, evliliğinin üzerinden belli bir süre geçince hamile olduğunu açıklayarak müjdeli haberi vermişti. Bebeği Sienna’yı kucağına alan Tülin Şahin, şu sıralar ise Sienna’nın babası Pedro ile evli olmadıklarını ve kendisinin eşi tarafından şiddetine maruz kaldığını itiraf ederek Magazin Gündemini haftalarca sallamışdı..

Tülin Şahin Kimdir?

“Sienna Leyla Bana Çok Şey Kattı”

Tülin Şahin verdiği röportajda; “Siena Leyla bana çok şey kattı. Daha sabırlı olmayı öğretti. Beni törpüledi. Hayatı yeniden keşfetmemi sağladı. Sayesinde zamanı iyi kullanmam gerektiğini anladım. Artık bir güne 72 saat sığdırıyorum.” dedi.

Tülin Şahin Rufat İsmail Dijital Defilesi İçin Evini Podyuma Çevirdi!

İşte Tülin Şahin’in Küçük Kızı Siena Leyla ve Samimi Sohbetinin Satır Başları… 

 “İşimi hâlâ ilk günkü aşkla yapıyorum. Çok çalışkan ve disiplinliyim. Bir asker gibiyim. Tüm sektör bilir bunu” 

“Bebeğimi uyutur uyutmaz ütü yapıyorum, çamaşır yıkıyorum, kızımın yemeğini hazırlıyorum” 

“Anne olmaya bayıldım. Kendimi buldum. Hamilelik döneminde canımın istediğini yedim. Sonrasında da kiloları hiç dert etmedim. Bedenim hâlâ ‘spor yap’ demiyor. Bu sürecin tadını çıkarıyorum. Kolay mı; sonuçta 9 ay boyunca içerde bir insan ürettim.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler