Ana SayfaKimdirTuğçe Sarıkaya kimdir?

İlgili Postlar

Tuğçe Sarıkaya kimdir?

Best Model jürisinde yer alamaya hazırlanan Tuğçe Sarıkaya kimdir? Tuğçe Sarıkaya nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu? Tuğçe Sarıkaya’nın çalışmaları nelerdir? Tuğçe Sarıkaya hakkında bilgiler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Tuğçe Sarıkaya kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Tuğçe Sarıkaya, 6 Ağustos 1988 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Aslen de İzmirlidir.

Tuğçe Sarıkaya hangi burç?

Tuğçe Sarıkaya, 6 Ağustos günü dünyaya gelmesi ile birlikte Aslan burcudur.

Tuğçe Sarıkaya’nın eğitim hayatı

Eğitim hayatını İzmir’de tamamlayan Tuğçe Sarıkaya, Lise eğitiminin ardından İstanbul’a yerleşti. Sarıkaya, Yeditepe Üniversitesi’nde siyaset eğitimi aldı. Ayrıca, diksiyon, spikerlik ve oyunculuk eğitimleri de almıştır. Sarıkaya, aktif olarak Aylan Algan, Turgay Tanülkü ve Celal Kadri Kınoğlu’ndan oyunculuk eğitimi aldı.

Tuğçe Sarıkaya’nın çalışmaları

Tuğçe Sarıkaya, ünlü şarkıcı Ebru Polat’ın kız kardeşidir. Sarıkaya’nın ilk ekran deneyimi de ablası ile gerçekleşmiştir. Tuğçe Sarıkaya, ilk kez ablası Ebru Polat’a ait Çığ Gibi ve Çetin Ceviz isimli kliplerinde rol alarak ekranlarda boy göstermiştir. Tuğçe Sarıkaya, oyunculuk da yaptı. Yaprak Dökümü dizisinde Sibel isimli karaktere hayat verdi.

Tuğçe Sarıkaya, 2009 yılındaki Best Model Of Turkey yarışmasına katıldı. Yarışmada birinci olmayı başardı. Yarışmanın ardından ülkemizi Best Model Of World yarışmasına temsil etti. Bu yarışmada da üçüncü olmayı ve dereceye girmeyi başardı. Tuğçe Sarıkaya, yarışmanın ardından modellik ve daha birçok farklı çalışmalarda yer aldıktan sonra Kadınca dergisinde halkla ilişkiler koordinatörü olarak görev yapmaya başladı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler