Ana SayfaKimdirAli Taran Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Taran Kimdir?

Bir dönem Yetenek Sizsiniz Türkiye Programında jüri üyeliği ile gündemde çok konuşulan Ali Taran Kimdir? Ali  Taran Nerede Doğdu? Ali Taran Aslen Nereli? Ali Taran Hangi Burç? Ali Taran’ın Evlilikleri. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ali  Taran Nerede Doğdu? Ali Taran Aslen Nereli? Ali Taran Hangi Burç?

01.01.1952 yılında Lüleburgaz Kepirtepe’de doğdu. Ali Taran Aslen Kırklareli’lidir. Ali Taran Oğlak Burcudur.

Ali Taran Kimdir?

Bedia Taran ve Selahattin Taran çiftinin iki oğlundan biridir.  Ali Taran Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü’ndeki öğrenimini yarıda bırakarak 1970 yılında reklamcılığa başlamıştır. Pek çok ajansta metin yazarı ve kreatif direktör olarak çalışmıştır. Büyük Türk Reklamcısı olarak tanınan Ali Taran, mesleki anlamda başarılara ulaşmıştır.

2002 senesindede Cem Uzan’ın Genç Parti için seçim kampanyası çalışmalarını yürütmüştür. Senaryosunu Ali Taran’ın yazdığı “No Ofsayt” adındaki sinema filmi 2009 yılında vizyona girerek ilgi çekmeyi başarmıştır.

2009 – 2010 yıllarında 1. Sezon ve 2010 – 2011 yıllarında2. Sezon “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar ile beraber jürilik yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Acun Ilıcalı ise 2 yıl yetenek yarışmasında jüri üyeliği yaptığı Ali Taran, Selma Ann Desmond evliyken çiftle ailecek görüşüyordu. Ancak Taran, Desmond’dan boşanıp 18 gün sonra da Bodrum’da Ayşe Özyılmazel ile gösterişli bir düğün yapınca Acun Ilıcalı, Ali Taran’la iş ve özel ilişkisini kesmişti.

Ali Taran’ın Evlilikleri:

Ali Taran Selma Ann Desmond ile 21 yıl süren bir evlilik yapmıştır. Kuzey Taran adında oğlu ve Burçak adında bir kızı vardır. İki çocuk babası olan Ali Taran, 21 yıllık eşi Selma Ann Desmond’dan boşanmasının ardından, 18 gün sonra 1 Temmuz 2011 tarihinde Ayşe Özyılmazel ile evlendi. 1 yıl kadar süren bu evlilikte de mutlulu olamayan Ali Taran 27 Nisan 2012’de Ayşe Özyılmaz‘den ayrılmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler