Ana SayfaKimdirTuğba Çom Makar Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğba Çom Makar Kimdir?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Baht Oyunu”nun yetenekli oyuncusu Tuğba Çom Makar kimdir? Tuğba Çom Makar kaç yaşında? Tuğba Çom Makar dizileri neler? Tuğba Çom Makar aslen nereli? Tuğba Çom Makar filmleri neler? Tuğba Çom Makar hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Tuğba Çom Makar Kaç Yaşında? Tuğba Çom Makar Aslen Nereli? Tuğba Çom Makar Hangi Burç?

Tuğba Çom Makar 1 Ocak 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Rizeli olan Tuğba Çom Makar, Oğlak burcudur.

Tuğba Çom Makar Kimdir?

Tuğba Çom Makar eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı’nı kazanan Tuğba Çom Makar eğitimini başarıyla bitirmiştir. Eğitimini tamamladıktan sonra Tiyatro Kılçık, Müjdat Gezen Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen pek çok eserde görev almıştır.

Tuğba Çom Makar, tiyatro oyunculuğu yanı sıra 2012 yılından itibaren Benim İçin Üzülme, Jet Sosyete, Menajerimi Ara, Bizum Hoca 2, Baht Oyunu gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Son oynadığı dizilerden ve onu üne kavuşturan Jet Sosyete’de Yıldız Yüksel karakterini canlandırmıştır. Yeneteğiyle son günlerde adından sıklıkla söz ettiren güzel oyuncu Tuğba Çom Makar, şimdi Kanal D ekranlarında yayımlanan başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in yer aldığı “Baht Oyunu” dizisinde “Yasemin Tözün” karakterini canlandırmaktadır.

Tuğba Çom Makar Dizileri

  • Baht Oyunu – 2021
  • Menajerimi Ara – 2021
  • Jet Sosyete – 2018
  • Benim İçin Üzülme -2012-2013

Tuğba Çom Makar Filmleri

  • Bizum Hoca 2 -2021
  • Serender -2014
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler