Ana SayfaKimdirUfuk Sağın Kimdir?

İlgili Postlar

Ufuk Sağın Kimdir?

Şu sıralar 90′ lı rock müziğinin soundunu anımsatan ‘Remember’ isimli teklisini çıkararak güzel bir çıkış yakalayan genç müzisyen Ufuk Sağın Kimdir? Ufuk Sağın Kaç Yaşındadır? Ufuk Sağın Ne Zaman Doğdu? Ufuk Sağın Nerede Doğdu? Ufuk Sağın Aslen Nereli? Ufuk Sağın Hangi Burç? Başarılı sanatçı hakkında merak ettikleriniz Kimdir haberimizde. İşte Ufuk Sağın…

Ufuk Sağın Kaç Yaşındadır? Ufuk Sağın Ne Zaman Doğdu? Ufuk Sağın Nerede Doğdu?

6 Aralık 1999’da İzmir’de dünyaya gelen Ufuk Sağın, 22 yaşındadır.

Ufuk Sağın Aslen Nereli? Ufuk Sağın Hangi Burç?

Aslen İzmirli olan Ufuk Sağın, Yay burcudur.

Ufuk Sağın Kimdir?

Tüm ilk, orta ve lise eğitim hayatını İzmir’de geçiren Ufuk Sağın, 2018 yılında Ege Üniversitesi’nde Mütercim-Tercümanlık (Almanca) bölümüne girdi. Müzik hayatına 12 yaşında teyzesinin hediye ettiği gitar ile başlayan Ufuk Sağın, Lisede grubunda şarkı söyleyecek birisini bulamadığı için kendisi yapmaya karar verdi ve bu şekilde müzik hayatına vokalist olarak devam etti.

Liseden mezun olduktan sonra yerel kafe ve barlarda gerek tek gerek o zamanki grubu ‘’Blue Way’’ ile sahne almaya başlayan Ufuk Sağın, Bir süre sonra solo müzik kariyerine başlamaya karar verdi ve 2020’nin Temmuz ayında klibiyle birlikte ‘’Against Reality’’ adında ilk teklisini, Ekim ayında ise akustik versiyonunu yayınladı. 23 Ekim 2020 tarihinde ise son teklisi ‘’Afterlife’’ tüm dijital platformlarda yerini aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler