Ana SayfaKimdirAslı Sümen Kimdir?

İlgili Postlar

Aslı Sümen Kimdir?

“Baht Oyunu” dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren Aslı Sümen kimdir? Aslı Sümen kaç yaşında? Aslı Sümen dizileri neler? Aslı Sümen filmleri neler? Aslı Sümen aslen nereli? Aslı Sümen hangi burç? Aslı Sümen hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Aslı Sümen Kaç Yaşında? Aslı Sümen Aslen Nereli? Aslı Sümen Hangi Burç?

Aslı Sümen, 1 Ocak 1994 senesinde Mersin’de dünyaya gelmiştir. Aslen Mersinli olan Aslı Sümen, Oğlak burcudur.

Aslı Sümen Kimdir?

Aslı Sümen eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü”nü kazanan Aslı Sümen, okuldan yıllarında “Eşli Danslar Topluluğu”nda üniversitesini temsil etmiştir.

1,74 boyunda ki Aslı Sümen okul yıllardında modellikte yapmıştır. 2017 senesinde Miss Turkey yarışmasına katılan Aslı Sümen, yarışmada birinci olmuştur. Ardından Çin’de düzenlenen “Miss World” yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir. Sonrasında Hindistan’da düzenlenen bir yarışmaya da katılan Aslı Sümen bu sene ilk kez Kanal D ekranlarında yayımlanan “Baht Oyunu” isimli diziyle ekran karşısına geçmiştir. Canlandırdığı karakterle beğeni toplayan Aslı Sümen, dizide “Tuğçe” karakterini canlandırmaktadır.

Aslı Sümen Dizileri

2021 – Baht Oyunu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler