Ana SayfaKimdirMasterChef Ali Uysal Kimdir?

İlgili Postlar

MasterChef Ali Uysal Kimdir?

Zeytin Dalı Harekatına katılmış ve yaralanarak gazi ünvanını almış olan MasterChef Ali Uysal Kimdir? Ali Uysal Kaç Yaşında? Ali Uysal Ne Zaman Doğdu? Ali Uysal Nerede Doğdu? Ali Uysal Aslen Nereli? Ali Uysal Hangi Burç? MasterChef 2021′ de sonraki tura geçmeyi başaran gazi Ali Uysal hakkında merak edilenler Kimdir Haberimizde. İşte Ali Uysal…

Ali Uysal Kaç Yaşında? Ali Uysal Ne Zaman Doğdu? Ali Uysal Nerede Doğdu?

10 Mart 1992 doğumlu olan Ali Uysal, Antalya’ da dünyaya gelmiştir ve 29 yaşındadır…

Ali Uysal Aslen Nereli? Ali Uysal Hangi Burç?

Aslen Antalya’ lı olan Ali Uysal, Balık burcudur.

MasterChef Ali Uysal Kimdir?

Annesi ve abisi de aşçı olan Ali Uysal, Masterchef’ e Antalya Manavgat’tan gelmiş ve uzun süredir TSK’ya girmek için uğraşmış, en sonunda girdikten sonra 2017′ de Zeytin Dalı Harekatına katılmış. Çatışmada yaralandıktan sonra yedi ay tedavisi süren Ali Uysal, iyileştikten hemen sonra Suriye’ye giderek iki yıl daha görev yapmış. Sözleşmesi bittikten sonra sağlık şartları gibi sebepler yüzünden TSK’ dan ayrılmak durumunda kalmış.

Sonraki tura geçmeyi başaran Ali Uysal, Zeytin Dalı Harekatı sırasında yaralandığı arkadaşı ile el ele çekilen bir fotoğrafın nasıl TT olduğunu şöyle anlattı; “Yaralı halde sedyede yan yana yatarken arkadaşıma seslendim. Arkadaşım beni duymadı, iki defa seslendim. Sonra hemşire uyardı arkadaşımı, arkadaşın sana sesleniyor diyerek. Onun bilinci biraz kayıp biraz bulanık gibi. Ben hatırlıyorum az çok. Elimi uzattım o esnada. Görmedi. Hemşire uyarınca bana döndü arkadaşım. Elimi uzattım. Onun eli kan içindeydi, benim elim baruttan simsiyahtı. Elimizi o an birleştirdik. Orada bir büyüğümüz, abimiz fotoğrafı çekmiş, Twitter’da paylaşması ile trend topic olmuş…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler