Ana SayfaDedikoduTuba Ünsal'ın Yeni Aşkı Bakın Kim Çıktı?

İlgili Postlar

Tuba Ünsal’ın Yeni Aşkı Bakın Kim Çıktı?

Model Elisabeth Mas ile boşanma davası devam ederken iş adamı Caner Karaloğlu ile yasak aşk yaşayan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, bu beraberliğinin sonrasında yepyeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Tuba Ünsal’ın Yeni Aşkı Bakın Kim Çıktı? Detaylar Haberimizde..

Şok İtiraf! Tuba Ünsal Açıklamalarıyla Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu!

Tuba Ünsal’ın Yeni Aşkı Bakın Kim Çıktı?

Şu ana kadar üç defa dünya evine giren 39 yaşındaki Tuba Ünsal yeni sevgilisi Zorlu’nun veliahtı çıktı. Güzel oyuncu Türkiye’nin 25’inci zengini olan Ahmet Nazif Zorlu’nun torunu Yusuf Aydın ile filörtleşiyor.

Kendisinden tam 9 yaş küçük olan 30 yaşlarındaki Yusuf Aydın ile aşk yaşayan Tuba Ünsal birlikteliğini Günaydın gazetesi yazarı Bülent Cankurt duyurdu…

Tuba Ünsal Kimdir?

Bülent Cankurt şöyle ifade etti;

“İş adamı Caner Karaloğlu ile birliktelik yaşayan güzel oyuncu bu aşkı, bu yılın başında sonlanmıştı. Öğrendim ki, güzel oyuncu arayı çok açmadan yeni bir aşka yelken açmış bile! Üstelik bu kez hem ‘çıtır’, hem de çok zengin bir sevgili bulmuş!…

….Robert Kolej ve Koç Üniversitesi mezunu olan ve aile şirketlerinde çalışan Yusuf Aydın ve Tuba Ünsal’ın büyük bir gizlilik içinde yürüttükleri ilişkileri, Şubat ayında başlamış.”

Mart Ayında Meksika’da Tatil Yaptılar!

“Hatta birbirlerini daha yakından tanımak için Mart başında Meksika’ya tatile gitmişler. Aşıklar, karantina dönemini ise, ya Tuba Ünsal’ın Şile’deki yazlığında ya da Yusuf Aydın’ın evinde geçiriyormuş…….

…….Bu arada karantina günlerinde olmamıza rağmen geçenlerde, Ünsal’ın Şile’deki yazlığında, çok yakın arkadaşlarına davet vermişler. Tuba Ünsal’ın, Yusuf Aydın ile dördüncü kez nikah masasına oturacağını hiç sanmıyorum ama bakalım uzun soluklu bir ilişki olacak mı yaşayıp göreceğiz.”

Tuba Ünsal İle Caner Karaloğlu Ayrıldı Mı?

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler