Ana SayfaÜnlülerTuba Ünsal, İlk Defa Siber Tacize Uğradığını Anlattı..

İlgili Postlar

Tuba Ünsal, İlk Defa Siber Tacize Uğradığını Anlattı..

Gün geçmiyor ki sosyal medyada üzerinden tacize uğradığını açıklayan bir ünlü olmasın. Ünlü oyuncu Tuba Ünsal’da ömründe ilk defa siber zorbalığa uğradığını anlatıp isyan etti. Detaylar Haberimizde..

Tuba Ünsal, İlk Defa Siber Tacize Uğradığını Söyleyerek İsyan Etti..

Sosyal medyada üzerinden tacize uğrayan ünlüler kervanına güzel oyuncu Tuba Ünsal da eklendi. Tuba Ünsal, hayatında ilk defa sosyal medya üzerinden bir zorbalığa uğradığını anlatıp isyan etti.

Tuba Ünsal: “Şikayet Edeceğim” 

“Doktor olduğunu iddia eden hasta ruhlu bir kadın tarafından hakarete ve tacize uğruyorum. İnsanların hayatını karartan şahsı şikayet edeceğim” dedi.

Tuba Ünsal Kimdir?

Tuba Ünsal: “Hiçbir Zaman Çok Paramız Olmadı…”

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal Instagram sayfasında takipçilerinden gelen soruları da her zaman yanıtlamaya çalışıyor. Bu defa onlarla dertleşen güzel oyuncu, takipçilerinden gelen “İnsan içindeki potansiyeli mecburiyetler sayesinde fark etmiyor mu?” sorusuna; “Kesinlikle öyle. Ailem bana her imkanı sunabilseydi, konfor alanımdan çıkıp bu kadar başarılı olamazdım. Bizim hiçbir zaman çok paramız olmadı, her şey için hep çalışmak zorundaydım” şeklinde cevap verdi.

İlgili resim

Tuba Ünsal: “Bir Süredir Çok Öfkeliyim”

Güzel oyuncu , “Canınızı en çok ne sıkar?” şeklinde gelen soruya; “Haksızlık, iftira ve yalan dolan beni delirtir. Bir süredir çok öfkeli olduğumu fark ettim. Kaynağını buldum. Çocukluktan taşıdığım o enerjiyi değiştirmek için uğraşıyorum.” diye yanıt vererek gelen soruları cevaplamaya çalıştı.

En Son Dakika Magazin Haberleri Burada!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler