Ana SayfaDedikoduRadyocu Eftelya Nur Öktem'den Bomba Selami Şahin İtirafı..

İlgili Postlar

Radyocu Eftelya Nur Öktem’den Bomba Selami Şahin İtirafı..

Çok sevilen ünlü radyoculardan Eftelya Nur Öktem’in bu hafta katıldığı 2.Sayfa magazin programında bomba etkisinde açıklamalar yapıldı. Programda kendisine ünlü isimlerden de mesajlar geldiğini açıklayan Radyocu Eftelya, Selami Şahin itirafıyla Magazin gündeme bomba gibi düştü. Detaylar Haberimizde..

Selami Şahin’den Duygusal Sözler

Radyocu Eftelya Nur Öktem’den Bomba Selami Şahin İtirafı..

Ünlü sunucular Müge ve Gülşen’in Kanal D ekranlarında hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa magazin programında dün canlı yayın konuğu olarak katılan ünlü radyocu Eftelya Nur Öktem, daha öncesinde şarkıcı ve söz yazarı Rafet El Roman’ın ona DM’den mesaj yazmasını ifşa etmesiyle çok konuşulmuştu.

Bu tip durumlarıyla sık sık karşılaştığını anlatan ünlü radyocu Eftelya, yine çok şaşıracağımız bir ünlüyle Magazin Haberleri‘nde resmen bomba etkisi yarattı.

Eftalya Nur Öktem ile ilgili görsel sonucu

 

Radyocu Eftelya’dan Bir Bomba İtiraf Daha!…

Radyocu Eftelya Nur Öktem açıklamasın anlatmaya devam ederken şarkıcı Rafet El Roman’ı gönderdiği mesajlar yüzünden engellediğini de açıkladı. Güzel radyocunun en flaş itirafı ünlü söz yazarı Selami Şahin hakkındaki iddiasıydı.

Selami-Sahin-İ-Bursa-Li-Hayranlari-Neden-Husrana-Ugratti

Eftelya Nur Öktem Önce İsmini Vermek İstemedi Ama Sonra…..

Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Selami Şahin’den mesajlar aldığını ve ona yakışmayacak tavırlar sergilediğini iddia eden radyocu Eftelya Selami Şahin’in ismini vermeden olayı anlattı ve “Bilmiyorum….Belki..”kelimeleriyle geçiştirmeye çalıştı.

Selami Şahin kimdir?

Radyocu Eftelya, program devam ederken sosyal medya üzerinden ve ünlü sunucuların tanıdığı ünlüler ve menejerlerden gelen tahminler üzerine bu kişinin Selami Şahin olduğunu açıkladı.

Eftalya Nur Öktem ile ilgili görsel sonucu

Ünlü radyocunun söyledikleri karşısında duyduklarına inanamayan Müge ve Gülşen çok şaşırırken, şarkıcı Selami Şahin cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı.

En Son Dakika Magazin Haberleri Burada!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler