Ana SayfaÜnlülerTravis Scott ile Kylie Jenner yine ayrıldı

İlgili Postlar

Travis Scott ile Kylie Jenner yine ayrıldı

Travis Scott ile Kylie Jenner yine ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde Travis Scott’un Kylie Jenner’i aldattığı iddia edilmişti. İddialara karşı sessiz kalan çiftin arasında bir sorun olmadığı düşünülürken çiftin ayrıldığı ortaya çıktı.

Travis Scott and Kylie Jenner Break Up Again - Report - XXL

2017 yılında Coachella Müzik Festivali’nde Travis Scott ile aşk yaşamaya başlayan reality show yıldızı Kylie Jenner, 2018’de ilk çocuğu Stormi’yi kucağına almasının ardından 2019 yılında ünlü rapçi Travis Scott ile yollarını ayırmıştı. 2021’de yeniden bir araya gelen ünlü çift, ikinci kez bebek sevinci yaşadıklarını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. İkilinin heyecanlı bekleyişinin 2 Şubat’ta sona erdiği ortaya çıkmış, ikinci kez anne-baba olan çift, mutluluklarını takipçileriyle paylaşmıştı.

Kylie Jenner and Travis Scott Are Quarantining Together in Palms Springs

 

                          ‘Davetsiz Bir Misafir’

Fakat ünlü çiftten Travis Scott’ın, Kylie Jenner’ı aldattığı iddiaları geçtiğimiz aylarda magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Travis Scott söz konusu iddialardan sonra bir açıklama yaparak, 25 yaşındaki Kylie Jenner’ı eski bir kız arkadaşı olan Rojean Kar ile aldattığını yalanlamıştı. 31 yaşındaki ünlü rapçi, Kar tarafından yayınlanan ve ikisinin aynı müzik video setinde görüldüğü bir Instagram videosuna yanıt vermekte gecikmemişti. Travis, Rojean Kar’ın sette ‘davetsiz bir misafir’ olduğunu söylemiş ve ayrıca ‘onu tanımadığını’ belirtmişti.

Kylie Jenner and Travis Scott's Relationship: A Complete Timeline | Glamour

DailyMail’de yer alan habere göre; Kylie’yi bir Instagram modeli olan Kar ile aldattığına dair söylentiler hızla yayıldıktan sonra Travis, Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullanmıştı: “Çok acayip şeyler oluyor. Ben bir müzik videosunun çekimlerini yaparken, davetsiz bir kişi kapalı bir set olması gereken yerin gizlice fotoğraflarını çekti. Bunu son kez söylüyorum; bu kişiyi tanımıyorum. Bu kişiyle hiçbir ilişkim olmadı. Bu yüzden lütfen bu oyunları bırakın.”

                     Her gece Kylie’yi aldatıyorsun

Her ne kadar Travis Scott iddiaları kendi açıklamasıyla sonlandırmayı ummuş olsa da, Rojean de kendi yanıtını sadece takipçilerinin görebileceği şekilde ayarlanmış Instagram hesabından paylaşmıştı. “Yapmamamız gereken şey, yalan söylemek” diyerek sözlerine başlayan Kar, “Aslında kesinlikle benimle birlikteyken beni tanımadığını ve benimle hiç birlikte olmadığını söylüyorsun. Herkes seni benimle gördü. Birlikte fotoğraflarımız ve videolarımız var. Hadi ama, her gece Kylie’yi aldatıyorsun! Bütün şehir bunu görüyor” demişti.

Kylie Jenner: Anksiyeteyle savaşırken ve şöhretle baş ederken kendimi  “kaybettim” | Independent Türkçe

                               Ayrıldılar

Tüm bu olanların ardından Kylie Jenner ve iki çocuğunun babası Travis Scott’ın ayrıldığı ortaya çıktı. İkiliye yakın bir kaynak, Us Weekly’ye konuşarak; “Kylie ve Travis tekrar ayrıldı” dedi.

Ayrıca, ikilinin noel tatilini beraber geçirmek için plan yaptıkları; ancak ayrılık dolayısıyla tatili başka yerlerde geçirdikleri öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler