Ana SayfaÜnlülerKeke Palmer doğuma gün sayıyor

İlgili Postlar

Keke Palmer doğuma gün sayıyor

Keke Palmer doğuma gün sayıyor. Oyuncu Keke Palmer ilk kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Ünlü oyuncu doğuma sayılı gün kala “Bebeğimi elime almak için sabırsızlanıyorum” açıklamasında bulundu.

Pregnant Keke Palmer 'Can't Wait' to Meet Her Baby: 'I'm Very Excited'

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Keke Palmer anne olmak için gün sayıyor. Erkek arkadaşı Darius Jackson ile ilk bebek heyecanını yaşayacak olan 29 yaşındaki şarkıcı “Her şeyden çok, bebeğimi elime almak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Keke Palmer On Self-Love, Her Favorite Workout, and Saying No

Page Six’e konuşan Keke Palmer, bebek için çok heyecanlı ama aynı zamanda gergin ve her şeyden çok meraklı olduğunu söyleyerek, “Bu, kimsenin sizi gerçekten hazırlayamayacağı şeylerden biri” dedi.

                                 ‘Tempom yavaşladı’

Keke Palmer, anneliğe hazırlanmanın şimdiden hayatında etki gösterdiğini, temposunu birazda olsa yavaşlattığını belirtti.

“Ben normalde hızlı tempolu bir insanım” diyen Palmer, “Benim için hayat saatte en az 90 mil hızla gidiyor, bu benim seyir hızım. Yani evet, bence genel olarak, ister tatiller ister hayatımdaki bu geçiş olsun, yavaşlamak kesinlikle bana doğal gelen bir şey değil” diye açıklama yaptı.

Pregnant Keke Palmer Shares Photos from Babymoon with Boyfriend

Keke Palmer geçen hafta düzenlenen 2023 New York Film Eleştirmenleri Birliği Ödülleri’nden Nope’taki performansıyla En İyi Yardım Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler