Ana SayfaÜnlülerThe Beatles üyesi Paul McCartney'e neredeyse araba çarpıyordu

İlgili Postlar

The Beatles üyesi Paul McCartney’e neredeyse araba çarpıyordu

The Beatles üyesi Paul McCartney’e neredeyse araba çarpıyordu. The Beatles’in 80 yaşındaki üyesi Sir Paul McCartney’nin kızı Mary McCartney, Abbey Road Stüdyo ile ilgili hazırladığı belgeselin çekimleri sırasında babasına neredeyse araba çarpacağını anlattı.

10 dingen die je nog niet wist van Paul McCartney | Radio 10

Mary McCartney, ünlü Abbey Road Stüdyo’yu konu alan belgeseli ile ilgili konuşurken babası Paul McCartney ile ilgili de bir anıyı anlatıyor. The Beatles denilince akla ilk gelen fotoğraflardan biri olan dört Beatles üyesinin yaya geçidinde yürüdüğü görüntü yeniden canlandırılırken Paul McCartney’i çekim sırasında neredeyse araba çarpıyordu.

The Beatles' Abbey Road returns to number one 50 years on - BBC News

Mary McCartney, Mirror’a verdiği röportajında şunları anlattı: “Yaya geçidinde arabanın onu neredeyse ezdiği kısım, çok komikti. Stüdyodan ayrılırken, ‘seni geçitte filme çekeceğim’ dedim ve o gitti ve bir araba onun için durmadı.”

Linda McCartney’nin kızı olan Mary McCartney, Londra’daki ünlü kayıt stüdyosunu konu alan If These Walls Could Sing isimli belgeselde babasıyla birlikte çalıştılar.

How the Beatles Got Together and Became the Best-Selling Band of All Time -  Biography

Sir Paul McCartney, daha birkaç hafta önce grup arkadaşı John Lennon’ın 1980’deki öldürülmesiyle ilgili konuşmak istemediğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Sir Paul, arkadaşının öldüğü gün stüdyodan eve nasıl döndüğünü ayrıntılarıyla anlatmış ve insanların John’un onlar için ne anlama geldiğini görmek için televizyonu açtığını anlatmıştı. Sir Paul, kaybının çok derin olduğunu ve o insanlar gibi bunu sözlere dökemediğini söyledi: “John öldüğünde çok zordu. Beni o kadar çok etkilemişti ki, bunun hakkında gerçekten konuşamazdım. Öldüğü haberini aldığımız gün stüdyodan eve geldiğimizi hatırlıyorum. Televizyonu açıp insanların ‘John Lennon buydu’ ve ‘Onunla tanıştığımı hatırlıyorum’ dediğini görmek… Ben o insanlardan biri olamam. Televizyona çıkıp John’un benim için ne ifade ettiğini söyleyemem. Bunu kelimelere dökemedim.”

Dylan, the Beatles and the Stones? It was proposed | CNN

Mark David Chapman, John Lennon’ı 8 Aralık 1980 gecesi Yoko Ono ile Yukarı Batı Yakası’ndaki dairelerine dönerken öldürdü. Katil, New York’un Hudson Vadisi’ndeki Green Haven Cezaevi’nde hapis cezasında.

If These Walls Could Sing, arşiv görüntülerinin yanı sıra Sir Elton John ve Oasis efsanesi Noel Gallagher gibi yıldızlardan da görüntüler de içeriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler