Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Doğuş'un babalık testi kurgu mu?

İlgili Postlar

Şarkıcı Doğuş’un babalık testi kurgu mu?

Köşe yazarı olarak bilinen Onur Akay bu sefer köşe yazısında Doğuş’u ele aldı. Olayları daha  önce duyuran Akay, köşe yazısında tekrar yer verdi. Söylenecek kelime de yok, ahlakın reytingi de yok! başlıklı yazısında ünlü şarkıcı Doğuş’a yönelik şok eden açıklamalarda bulundu. 22 yaşında Seyid isimli gencin Doğuş’un çocuğu olduğu iddiaları magazin gündeminde yer etmişti. Onur Akay tarafından duyurulan bu haber Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında ele alınmıştı. Orada konuk olan Doğuş haberlerin asılsız olduğu yönünde açıklamalarda bulunmuştu.  Durumu yakın markajına alan köşe yazarı Onur Akay: “Olay tamamen kurgu” şeklinde açıklama yaparak detayları açıkladı.

Doğuş
Doğuş

DNA sonuçlarının belli olduğunu duyuran köşe yazarı, “Kıl ve kan örneği veren gerçek ismiyle Orhan Baltacı’nın, Seyid ismiyle örnek veren kişiyle hiçbir bağının olmadığı, 16 DNA işaretleyicisi ile yapılan testlerde; yüzde 99.99 ile babası olmadığı tespit edildi”  şeklinde açıklama yaparak Doğuş’un oğlu olmadığını belirtmişti.

Doğuş’un hâla DNA sonuçlarının çıkmadığını belirtmesi üzerine soru işaretlerini çözmek isteyen Onur Akay araştırmalar sonucunda olayın tamamiyle kurgudan ibaret olmasıyla karşılaştı. Azerbeycan televizyon programlarında patlak veren olayın içeriğinde, babalık davasının dahi açılmadığı yönünde kesin duyumlar alarak okurlarıyla paylaştı. Bahsi geçen gencin Orhan Baltacı isminde ajanstan bulunan bir kişi olduğunu söyleyen Akay; Doğuş’un eşinin program reytinglerini arttırmak istedikleri için bu tür girişimlerde bulunduğunu belirtti. Sonuçları çıkmadığı söylenen DNA testlerinin canlı yayından 15 gün önce çıktığını söyleyen köşe yazarı, reyting uğruna Türkiye’de olayların tekrar uzatıldığını söyledi. Doğuş ve Azerbeycanlı program sunucusu eşinin olay hakkında görüntülerini de paylaşan Akay; yazısına, “Her şey reyting uğruna ve bu uğurda kaybolan onurun lafı bile olmaz!” cümlelerini de ekledi.

Doğuş Kimdir? 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler