Ana SayfaÜnlülerÜmit Erdim açıkladı

İlgili Postlar

Ümit Erdim açıkladı

Ümit Erdim açıkladı. Survivor 2023 Ünlüler ekibinde yer alan Ümit Erdim, önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Dominik’e gitmesine saatler kala ailesiyle birlikte alışveriş yaparken görüntülenen Ümit Erdim,”Ailem konusunda çok duygusalım.” açıklamasında bulundu.

Tüp mide ameliyatı olarak 60 kilo veren Ümit Erdim Dominik’te açlık çekmeyeceğini söyledi. Seda Erdim ile Mayıs 2017’de nikâh masasına oturan, 2018’de kızları Ses’in dünyaya gelmesiyle büyük sevinç yaşayan Erdim, 22 Eylül tarihinde Ela adını verdikleri ikinci çocuğuna kavuşmuştu.

Hayat Bilgisi var mısın Arif'i Ümit Erdim eski kilolu halini paylaştı!  Sayfa 1 | Elmaelma

Ünlü oyuncu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. “Allah bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin, bahtları açık olsun. Ela Hanım biraz önce aramıza katıldı” mesajını paylaşmıştı.

Tüp mide ameliyatı ile 60 kilo veren Ümit Erdim, “Hanım fit olunca ben de fit oldum. O beğeniyorsa sorun yok” açıklamasında bulunmuştu.

Survivor Ümit Erdim - Ümit Erdim Biyografi - Kimdir? Nereli, Yaşı, Boyu,  Kilosu - Eylem.com

              İnşallah kendimi tutarım da ağlamam

Survivor 2023 Ünlüler ekibinde yer alan Ümit Erdim, geçtiğimiz günlerde Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Dominik’e gitmesine saatler kala ailesiyle birlikte alışverişe çıkan Erdim, “Ailem konusunda çok duygusalım. Umarım orada kendimi tutarım da ağlamam. Onun dışında yemek konusunda sıkıntı yaşamayacak tek kişiyimdir herhalde. Eski halimi hatırlayın malum midemi aldırdım, istesem de çok bir şey yiyemiyorum“ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler