Ana SayfaDizilerTozluyaka 14. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Cemre'nin Öldüğü Gün Neler Oldu?

İlgili Postlar

Tozluyaka 14. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Cemre’nin Öldüğü Gün Neler Oldu?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 14. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kader’in isteme töreni olur. Önder, erkek tarafı olarak Kader’i Bilal’e ister. Zeynep, annesinin Bilal’le evlenmesine razı gelir. Bilal ile Kader’in düğünleri olur. Mahalleli düğünde gönlünce eğlenir. Öte yandan Kenan, Berk’in yanına gidip ona, Cemre’nin katilinin Tozluyaka’dan biri olduğunu söyler. Tozluyaka 14. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Cemre’nin öldüğü gün neler oldu?

Pazar Dizileri 2022

Cemre’nin Öldüğü Gün Neler Oldu?

Tozluyaka 14. bölüm 3. fragmanında; Cemre, önce Mavi’yi öldürmek istiyor. Mavi, yerde hareketsiz yatarken bulunuyor. Ali, Berk’i yaralı bir şekilde görüyor. Cemre, taş alıp Berk’in üzerine giderken Ali ona engel olmaya çalışıyor. Ama Cemre, kayalıktan aşağı düşüyor.

İşte Tozluyaka 14. bölüm 3. fragmanı…

TOZLUYAKA 13. BÖLÜM ÖZETİ?

Ali, Kenan’ın babası olduğunu öğrendikten sonra bu durumu kabullenemez. Şimdiye kadar kendisine doğruluk ve dürüstlük öğreten annesinin yıllarca bu gerçeği kendisinden saklamasını hazmedemeyen Ali, eve gitmez. Derya, ona gerçekleri anlatmak için çırpınır. Ali, Kenan’ın yanına gidip kendisinin bir babası olduğunu, onun da öldüğünü söyler.

Berk de, Ali’nin kardeşi olduğu fikrini hiç kabullenmez. Babasına, bundan sonra onu kendisinden koruması gerektiğini söyler. Ayla, Önder’in yanına gidip Nesrin’in Derya’ya ondan şiddet gördüğünü söylediğini anlatır. Önder, Derya’nın yanına gidip onunla konuşur. İkilinin arası düzelir.

Derya’nın dükkanına birisi taş atıp camını kırar. Taşa sarılı notta ise, Önder’den uzak durması yazar. Derya hemen, bunu yapanın Nesrin olduğunu anlar. Bu durumdan Önder’e de bahsetmez. Berk, Cemre’yle gizli bir plan yapar. Onu götürüp karakola teslim eder.

Cemre, suçlarını itiraf ettikten sonra, tutuklanarak akıl hastanesine nakil edilir. Hazal, Berk’in Cemre’yi kendi eliyle polise teslim etmesini garip karşılar. Normalde onun için canını bile oraya koyacağını bilir. Okulda bir maç olur. Maçı, kazanan öğrenciler sevinçlerini kutlamak ister. Berk onlara teknesinde bir parti vereceğini söyleyip hepsini davet eder. Onlar partiye gelmeden önce Cemre’yi hastaneden kaçırıp tekneye götürür. Arkadaşları partiye gelir. Cemre, saklandığı yerden çıkmak için zamanını bekler.

Mavi, partinin fazla mükemmel olduğunu ve bunda bir gariplik olduğunu anlayıp düşüncelerini Ali’yle paylaşır. Ali de, partide bir gariplik olduğunu sezer. Berk, arkadaşlarına içeceklerini dağıttıktan sonra Cemre’nin yanına gidip ona biraz daha orada beklemesi gerektiğini söyler.

Cemre ile Berk’in, planları istedikleri gibi mi sonuçlanacak? Yoksa beklenmedik olaylar mı gerçekleşecek?

Tozluyaka 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kader İle Bilal Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler