Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman İkinci Kez Baba Oldu

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman İkinci Kez Baba Oldu

Tolgahan Sayışman ikinci kez baba oldu. Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi’nin kızları dünyaya geldi. Akşam saatlerinde Anadolu Yakası’nda özel bir hastaneye giden çift kızların Alina adını verdi. İşte detaylar;

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Çiftinden Müjdeli Haber

Tolgahan Sayışman Kimdir?

2017 yılında dünya evine giren, evlilikleri ile herkesin örnek gösterdiği çift olan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi sosyal medya hesaplarından sevenlerine müjdeli haber verdi. Geçtiğimiz sene mayıs ayında ilk bebeklerini kucaklarına alan oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti, ikinci kez anne baba olacaklar.

Tolgahan Sayışman “Bu Duygunun Tarifi Yok”

Tolgahan Sayışman: Daha Mutlu Olamam

Almeda Abazi Kimdir?

Eşi ile birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Tolgahan Sayışman, “En muazzam hediye, en mutlu an! Daha mutlu olamam” dedi. Almeda Abazi ise duygularını şu şekilde dile getirdi: “İki numaralı bebek yükleniyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık.” açıklamasıyla müjdeli haberi verdi.

Tolgahan Sayışman ve Eşinden Çok Özel Açıklamalar!

Tolgahan Sayışman’ın bu paylaşımı sonrasında birçok sosyal medya kullanıcısından ve ünlü isimlerden tebrik mesajları aldı.

Tolgahan Sayışman İkinci Kez Baba Oldu

olgahan Sayışman ile Almeda Abazi’den müjdeli haber geldi.

2019’da oğlu Efehan’ı kucaklarına alan ünlü çift, ikinci kez anne-baba olma heyecanını yaşadı. Akşam saatlerinde Anadolu Yakası’nda özel bir hastaneye giden çift kızlarına kavuştu.

Almeda Abazi, sosyal medya hesabında yayınladığı karnı burnunda pozlarıyla da beğeni toplamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler