Ana SayfaÜnlülerTolga Karel'den gönderme: İnşallah özgürce herkesin inancını yaşayabileceği bir ülke oluruz

İlgili Postlar

Tolga Karel’den gönderme: İnşallah özgürce herkesin inancını yaşayabileceği bir ülke oluruz

Tolga Karel’den gönderme: İnşallah özgürce herkesin inancını yaşayabileceği bir ülke oluruz. Uzun süredir yurt dışında yaşayan ünlü oyuncu Tolga Karel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Adnan Oktar olayına bir göndermede bulundu ve “İnşallah özgürce herkesin inancını yaşayabileceği bir ülke oluruz.” dedi. Detaylar haberimizde…

Tolga Karel, ikinci kez baba oluyor!

Tolga Karel yurt dışında eşi ve bebeği ile yaşıyor

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren ünlü oyuncu Tolga Karel, uzun süredir yurt dışında yaşıyor. 2016 yılının Mayıs ayında Amerikalı sevgilisi Sarah Scoti ile evlenmiş ve geçtiğimiz yıl bir bebekleri dünyaya gelmişti. Eşi ve ikinci bebeği ile yurt dışında yaşayan Tolga Karel, zaman zaman Türkiye’ye gelse de, temelli dönüş yapmıyor. Ancak, yurt dışında yaşamasına rağmen ülkemizde olan gelişmeleri yakından takip ediyor.

Tolga Karel kimdir?

Tolga Karel: İnşallah özgürce herkesin inancını yaşayabileceği bir ülke haline geliriz

Ünlü oyuncu Tolga Karel, Adnan Oktar’ın gözaltına alınıp tutuklanmasının haberlerinin duyulmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Karel, paylaşımında “Son dönemde devletimizin din üzerinden ticaret yapan, dinimizi çıkar amaçlı kullanan bir takım marjinal grup ve tarikatlara karşı yaptığı operasyonları son derece yerinde buluyorum. İnşallah devamı gelir ve özgürce herkesin inancını yaşayabileceği bir ülke haline geliriz.” ifadelerine yer verdi.

İşte Tolga Karel’in Adnan Oktar ve ekibine yönelik göndermede bulunduğu o paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler