Ana SayfaÜnlülerTolga Karel: Ben Ekmeğimin Peşindeyim!

İlgili Postlar

Tolga Karel: Ben Ekmeğimin Peşindeyim!

Tolga Karel: Ben ekmeğimin peşindeyim! Bir dönem dizilerde yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğu ile fotona gibi Esen Tolga Karel, çok konuşulan yeni mesleği ile ilgili açıklama yaptı. “Namusumla çalışarak aileme bakıyorum” diyen oyuncu, neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Tolga Karel’in Yeni Mesleğini Duyunca Çok Şaşıracaksınız

Tolga Karel: Ben ekmeğimin peşindeyim!

Tolga Karel: Ben ekmeğimin peşindeyim! Bir dönem televizyonların en çok aranılan isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Tolga Karel; 2016 yılında Amerikalı Sarah Scotti ile nikah masasına oturup, Chicago’ya yerleşmişti.

Amerika’da kendine yeni bir hayat kurup sağlık turizmi sektöründe iş kuran Tolga Karel, işlerinin kötü gitmesi üzerine sektör değiştirerek çocukluk hayali olan TIR şoförlüğüne başladı.

Geçtiğimiz gün bir magazin programında çıkan Tolga Karel’in TIR şoförlüğü yaptığı iddialarının ardından, ünlü oyuncu sessizliğini bozdu.

Tolga Karel Çocukluk Hayalini Gerçekleştirdi
Tolga Karel Çocukluk Hayalini Gerçekleştirdi

Tolga Karel kimdir?

Oyuncaklarımın çoğu TIR’dı…

Başarılı geçen oyunculuk kariyerinin ardında TIR şoförlüğü yapmasını yadırgayan insanlar olduğunu ifade eden Tolga Karel, Bu iş benim çocukluk hayalimdi. Oyuncaklarımın çoğu TIR’dı. Sosyal medyadan bana yazıyorlar ‘Kamyoncu mu oldun!’ diye… Ben aileme namusumla çalışarak bakıyorum. Ben ekmeğimin peşindeyim. Ben ABD’ye oyuncu olmaya değil yeni bir hayat kurmak için geldim. Oyunculuk yapacağıma ABD’de TIR’cılık yararım, ailemle huzurlu bir şekilde yaşarım” diyerek basında çıkan haberleri doğruladı.

TIR şoförlüğünün ABD’de ülkemizde olduğundan daha farklı algılandığını belirten ünlü oyuncu, Ben taşımacılık işinde büyümek istiyorum. 750 milyar dolarlık bir endüstri. Bu sektörü öğrenmek için bu işe başladım. Çıraklık yapmadığın bir işin ustası olamazsın. Hayalim bir Türk olarak bu sökterde iyi bir yere gelebilmek. Burada bu işe önemli bir kariyer olarak bakıyorlar. CDL lisans almak için 14 ayrı testen geçiyorsun. Fiziksel ve psikolojik testler çok zorlu. Pilot olmak kadar zorlu bir süreç.” dedi.

Bazen evden bir ay uzak kalıyorum…

TIR şoförlüğünün riski fazla olduğu için kazancı da fazla bir meslek olduğunu söyleyen Karel, “Çok zor bir meslek. Bazen bir ay evden uzak kaldığın oluyor.Çok dikkat gerektiren bir iş. Yeri geliyor milyon dolarlık yük taşıyorsun. Riski fazla olduğu için kazancı da iyi. TIR’cılık deyip geçmeyin, onlar olmasa marketlerde yiyecek bir şey bulamayız” dedi.

Tolga Karel; ABD’de yeni bir yaşam kurmak için önceliğin dil bilmek olduğunu söyleyerek, “Türkler ABD’ye geç gelmiş. Yeni yeni başarılı arkadaşlar görüyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Buraya gelmek isteyenlere en büyük tavsiyem dil öğrenmeleri. Dil bilmeden milyon dolarınız ile gelseniz çok hep eksik kalırsınız.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler