Ana SayfaÜnlülerMeral Kaplan'a Velayet Şoku!

İlgili Postlar

Meral Kaplan’a Velayet Şoku!

Meral Kaplan’a velayet şoku! Geçtiğimiz sene çocuğunun bakıcısı tarafından darp edildiğini iddia eden ve önceki gün çıkan kamera kayıtlarında yalan beyan verdiği anlaşılan oyuncu Meral Kaplan’a, bir darbe de karşılıklı boşanma davası açtığı eşinden geldi. İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Meral Kaplan’dan Çarpıcı Açıklamalar!

Meral Kaplan’a velayet şoku!

Meral Kaplan’a velayet şoku! Geçtiğimiz sene çocuğunun bakıcısı tarafından darp edildiği iddiası ile savcılığa gidip suç duyurusunda bulunan Meral Kaplan, önceki gün evinde bulunan gizli kamera görüntülerinin ortaya çıkması magazin basınında bomba gibi patlamıştı.

Olay günü kaydedilen kamera görüntülerinde çocuğunun bakıcısını, annesini ve kız kardeşini darp ettiği görülen oyuncu Meral Kaplan’a bir şok da karşılıklı boşanma davasının devam ettiği eşinden geldi.

Meral Kaplan - Erhan Kiani
Meral Kaplan – Erhan Kiani

Meral Kaplan kimdir?

En az 4 sevgili değiştirdi!

Meral Kaplan’ın Kıbrıslı iş adamı Erhan Kiani ile karşılıklı boşanma davası hala sürerken, Kiani’nin yeni bir dava daha açması, şok etkisi yarattı.

Eşi Meral Kaplan’ın ilk açılan boşanma davasının hemen ardından ez az 4 sevgili edindiğini iddia eden Kıbrıslı iş adamı; açtığı yeni davasında sadakatsizlik, ağır derecede onur kırıcı davranış ve haysiyetsiz hayat sürme gibi nedenlerle boşanmalarını istedi.

Meral Kaplan’dan 4 yaşında bir erkek çocuğu olan Erhan Kiani; çocuğun velayetinin kendisine verilmesini talep edip, 1 milyon lira manevi ve 50 bin lira maddi tazminat da talep etti.

Çocuğumu ilgisiz bıraktı

Kıbrıslı ünlü is adamı sadakatsizlik nedeniyle yeniden açtığı boşanma davasında şu iddialarda bulundu:

“Meral Kaplan, ilişkileri nedeniyle çocuğumu ilgisiz bırakmıştır. Ortak çocuğumuz 4 yaşında olmasına rağmen tuvalet sorununu halledemediği, oyalansın diye eline tablet verip gözünün 5 numara bozulmasının da bu ilgisizliğin sonucu olduğu aşikârdır… Çocuğumun velayetinin bana verilmesini istiyorum.  Ayrıca müşterek konutun bana tahsisi edilmesini istiyorum. Meral Kaplan’ın konuttan uzaklaştırılmasını karar verilmelidir.

Belki geberir gider…

Evde gizli kayıt yapabilen böcek aramasında da Kaplan, annesine her tarafı iyice aramasını istemiştir. Kaplan’ın ablası Mehtap Kaplan’ın işadamı için “Belki geberir gider bu arada, aldığı evler vs. sana kalır, geri zekalı p..venk” dediği, Kaplan’ın da, “aynen ş..siz geberemedi” diye karşılık verdi.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler