Ana SayfaDedikoduThor Saevarsson Çapkınlık Turunda Yakalandı!

İlgili Postlar

Thor Saevarsson Çapkınlık Turunda Yakalandı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson, önümüzdeki yaz nikah masasına oturmak için hazırlık yapıyordu. Ancak her fırsatta birlikte romantik paylaşımlar yapan ünlü çiftin, ayrıldıkları iddia edildi. Birbirlerini silen eski aşıklardan Thor, oyuncu Deniz’i çabuk unuttu. İzlandalı yönetmenin, bir kadını dudağından öpmeye çalıştığı anlar objektiflere yansıdı. Thor Saevarsson çapkınlık turunda yakalandı! İşte detaylar;

“Hala Şoktayım”

Ardından Arnavutköy’deki bir mekanda kutlama yemeği gerçekleştiren çiftten Deniz, “Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya’da, onun Avrupa’da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış” şeklinde konuşmuştu.

“Düğünle İlgili Çok Hayalim Yokmuş”

Dilan Çiçek Deniz, daha önce de Thor Saevarsson ile ilişkisi hakkında, “Her şey çok iyi gidiyor. Onun da kendi işleri var. Umarım ileriki bir zamanda birlikte bir projede yer alırız” ifadelerini kullanmıştı.

Deniz, basın mensuplarının, “Düğününüzle alakalı hayalleriniz var mı? Nasıl olacak?” sorularına ise, “Galiba o kadar çok hayalim yokmuş… Henüz hiçbir şey planlayamadık. Umarım yakında her şeyi planlayacağız. Şu an için hiçbir şey yok” cevabını vermişti.

“Erteledik”

Ardından İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson ile yakın zamanda evlenmeleri beklenen oyuncu, düğünü ertelediklerini söyleyerek; “İkimizin de işleri oldukça yoğun, bu yüzden düğünü erteledik. Seneye yaz gibi olacak. Haberiniz olur zaten” ifadelerini kullanmıştı.

“Evden Ayrıldı”

Tüm bu yaşananlardan sonra Dilan Çiçek Deniz’in, önümüzdeki yaz evlenmeye hazırlandığı İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson’dan ayrıldığı öne sürüldü. Oyuncunun, sevgilisinin kıskançlığı nedeniyle nişanı attığı ortaya çıktı.

Saevarsson’un da Deniz’le birlikte yaşadığı evden ayrıldığı öğrenildi. Yakın çevresinin barışmak için araya girmesine rağmen, Deniz’in geri adım atmadığı da iddialar arasında.

Ayrılık Nedeni Kıskançlık Mı?

İddiaya göre güzel oyuncunun yeni filminde Burak Deniz’le oynadığı sevişme sahneleri ilişkide yeni bir krize yol açtı. Deniz’in ilişkisinde yaşanan bu kriz sonunda ilişkiyi noktaladığı iddia edilse de taraflardan bu konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Thor Saevarsson Çapkınlık Turunda Yakalandı!

Birbirlerini sosyal medyadan da silen çifften Saevarsson, son olarak Kuruçeşme’deki bir mekanda iki kız ve iki erkek arkadaşıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenirken yakalandı. Magazin D’de yer alan habere göre; Saevarsson, otomobiline binmeden önce arkadaşlarıyla vedalaştı. Bu sırada Saevarsson’ın, bir kız arkadaşını dudağından öpmeye çalışması dikkat çekti.

O anların çekildiğini gören Deniz’in eski nişanlısı muhabirlerle de gerilerek fotoğrafları sildirmeye çalıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler