Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz: İlk Sahneye Çıktığımda Çok Heyecanlıydım

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz: İlk Sahneye Çıktığımda Çok Heyecanlıydım

Şimdilerde ‘Amadeus’ adlı tiyatro oyununda seyirci karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde Levent’te bir mekan açılışında objektiflere yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, tiyatro sahnesine ilk çıktığı oyunda yaşadıklarını anlattı. Bir buçuk yıldır İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile aşk yaşayan Deniz, erteledikleri düğün hakkında da konuştu.

“Çok Güzel Hikayesi Vardı”

Çukur’ ve ‘Alev Alev’, ‘Kusursuz Kiracı’ gibi dizilerin ardından Burak Deniz’le başrolü paylaştığı ‘Gidenler’ filminde kamera karşısına geçen Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde Levent’te bir mekan açılışında görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden Deniz, “Çok sevdiğim dostumun mekanı. Henüz tadım yapamadım ama çok güzel görünüyor her şey” dedi.

Başrolünde yer aldığı ‘Kusursuz Kiracı’ dizisinin erken final yapması üzerine konuşan Deniz, “Çok güzel bir hikayesi vardı aslında. Çok da güzel bir ekipteki. Ama olmayınca olmuyor maalesef. Severek oynadığım bir projeydi” ifadelerini kullandı.

Dilan Çiçek Deniz: İlk Sahneye Çıktığımda Çok Heyecanlıydım

Yeni dahil olduğu ‘Amedus’ oyunu hakkındaki sorulara ise “Çok büyük sanatçılar ile oynuyorum. Benim ilk deneyimim. Sahneye ilk çıktığımda o kadar çok heyecanlandım ki. Neler yaşadığımı hatırlamıyorum. Hatta sahnenin ilk saniyelerinde kıyafetim yırtıldı. Öyle devam ettim oyuna” dedi.

Üç sezondur Costanze’ye hayat veren Özlem Öçalmaz’ın hamileliği nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığı projeye dahil Dilan Çiçek Deniz, Amadeus’ta Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer ile başrolleri paylaşıyor.

‘Tiyatro mu daha iyi dizi-film oyunculuğu mu?’ sorularına da yanıt veren Deniz, “Ben öyle kıyas yapacak derecede bir tiyatrocu değilim. Daha yeni başladım tiyatroya. O yüzden bu kıyası yapacak durumda değilim” şeklinde konuştu.

Düğün Tarihleri Kesinleşti

İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile evlilik kararı alan ve iş yoğunluğundan dolayı bir türlü nikâh tarihi alamayan Dilan Çiçek Deniz, “İşlerimiz yoğun. Bu yoğunlukta birbirimize vakit ayırıyoruz. Düğün ertelendi evet ama tarihi daha belli değil. Zaten belli olursa ilk size söyleyeceğim” dedi.

Yeni Paylaşım Geldi

Öte yandan Dilan Çiçek Deniz- Thor Saevarsson çifti, geçtiğimiz haftalardabirlikte dışarı çıkmıştı. Bu anları takipçileriyle paylaşan İzlandalı yönetmen, sevgilisiyle pozuna;  “Randevu gecesi” notunu düşmüştü. Aynı kareyi güzel oyuncu da kendi hesabından paylaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler