Ana SayfaDedikoduFarah Zeynep Abdullah ve Umut Evirgen Birlikte Görüntülendi

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah ve Umut Evirgen Birlikte Görüntülendi

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Umut Evirgen, son olarak Alina Boz’u yakın takibe almıştı. Bu durumdan rahatsız olan Alina Boz, Evirgen’i takipten çıkmıştı. Evirgen’in daha sonra Farah Zeynep Abdullah ile buluştuğu konuşulmuştu. İkili gündeme gelince takipleşmeyi bırakmıştı. Farah Zeynep Abdullah ve Umut Evirgen birikte görüntülendi. Abdullah ve Evirgen, önceki gece Emirgan’da eğlendi, daha sonra işletmecinin evine geçti.

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’dan Yeni Paylaşımlar

Fotoğrafçı Burcum Baygut, Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen çiftine katıldı. Güzel oyuncu, son olarak soyundan gelenlerin beyaz mayosunun üzerine giydiği kırmızı desenli gömleğiyle pozlarını sundu. Baygut’ta da tatil yapan Sarıkaya, şunları kaydetti; “Bizimle oturamazsın!” bilet düşmüştü. Takipçileriyle güzel anları paylaşmayı ihmal etmeyen Evirgen, tatil fotoğraflarından yaptığı bir kolajı sonunda “İşte öyle bir şey” başlığıyla paylaştı. 32 yaşındaki Evergene’nin paspasla umutlu selfiesi ve Serene Sarkaya dikkat çekti.

Umut Evirgen Kimdir?

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’dan Kötü Haber

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen’in ayrıldığı ortaya çıktı

2.Sayfa’da yer alan habere göre; Serenay Sarıkaya, sürpriz bir kararla Umut Evirgen’den ayrıldı. Güzel oyuncu, ayrılıkla ilgili yakın çevresine “Yorulduk, yürütemedik” dedi.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Farah Zeynep Abdullah ve Umut Evirgen Birlikte Görüntülendi

Bir süredir birlikte görüntü vermeyen ve sosyal medya üzerinden de paylaşım yapmayan ünlü çiftten kötü haber geldi. Tv8’de yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programının haberine göre; güzel oyuncu, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Umut Evirgen’le yollarını ayırdı. Serenay Sarıkaya’nın, ayrılıkla ilgili yakın çevresine; “Yorulduk, yürütemedik” dediği öğrenildi.

Bu yorumlar, Alina Boz’u rahatsız etti. Uzun süredir Mithat Can Özer ile aşk yaşayan Alina Boz, kısa süre önce takibe aldığı Evirgen’i takip etmeyi bıraktı. Evirgen’i takip etmeyi bırakan Boz, yanlış anlaşılmaların önüne geçti.

Evrigen’in, Farah Zeynep Abdullah ile bilinen bir mekânda görüştüğü gündemdeydi. Bu haberle gündemde olan Farah Zeynep Abdullah ve Umut Evirgen ne olduysa akşamında birbirini takipten çıktı.

“Yakın Arkadaşız”

İkili önceki gece Evirgen’in Emirgan’daki mekanında sabah saatlerine kadar eğlendi. Farah Zeynep Abdullah’ı mekandan arkadaşının aracı ile kendi evine gönderen işletmeci, kendi aracı ile arkadan gitti.

Umut Evirgen’in arkadaşı, oyuncuyu Evirgen’in evine götürerek gazetecileri fark edince ileri doğru sürmeye devam etti. Ardından eve giren Farah Zeynep Abdullah ve Umut Evirgen çifti “Yakın arkadaşız!” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler