Ana SayfaKimdirTevfik Bozdağ Kimdir?

İlgili Postlar

Tevfik Bozdağ Kimdir?

Kuaförüm Sensin Yarışmacısı Tevfik Bozdağ Kimdir? Tevfik Bozdağ Kaç Yaşında? Tevfik Bozdağ Nerede Doğdu? Tevfik Bozdağ Ne Zaman Doğdu? Tevfik Bozdağ Aslen Nereli? Tevfik Bozdağ Hangi Burç? Tevfik Bozdağ hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere özel Kimdir Haberimizden ulaşabilirsinz. İşte Tevfik Bozdağ…

Tevfik Bozdağ Kaç Yaşında? Tevfik Bozdağ Nerede Doğdu? Tevfik Bozdağ Ne Zaman Doğdu?

1983 tarihinde Ankara’da doğan Tevfik Bozdağ, 37 yaşındadır.

Tevfik Bozdağ Aslen Nereli? Tevfik Bozdağ Hangi Burç?

Aslen Ankaralı olan Tevfik Bozdağ, Kendisi ünlü bir makyördür.

Tevfik Bozdağ Kimdir?

Ankara Bahçelievler’de bir salonu bulunmaktadır. Hollanda ve Almanya’da da hizmet vermektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı öğretici/öğretmendir. Daha önce O Ses Türkiye’de yarışmış ve aynı kanalda mesleğine yönelik röportaj vermiştir. sporcu bir kimliği vardır. Ayrıca lüks bir yaşama sahip. Kullandığı ve can dostum dediği bir Porsche’u var.

Daha önce de Hollanda’da evlenme teklif ederek gazetelerde yer almıştır. Tevfik Bozdağ, 19 yıldır makyaj sanatçılığı yapmaktadır. Yarışmaya Ankara’dan katılıyor. Şahsına münhasır birisi olduğunu söyleyen Bozdağ, vücut geliştirme sporu ile uğraşıyor. Kendisine ait bir güzellik merkezi var ve kalıcı makyaj eğitmeni. Birçok defile ve dizilerde çalıştı. Kendi kanalı da olan Bozdağ bol bol video paylaşıyor.

Kendi Dilinden Tevfik Bozdağ

“2000 yılında Tekin Acar kapılarda parfüm sıkarak başladım. Bir gün parfüm satmaya çalıştığım ve çok fazla ısrar ettiğim mağazayı kontrole gelen bir kişi olduğunu ve bu kişinin de Tekin Acar olduğunu anladığımda şok geçirmiştim. Satın almak istediği parfümü verdiğimde bana kartı uzattı ve kartın üzerinde Tekin Acar yazıyordu. Yani ben bilmeden Tekin Acar’a kendi mağazasında parfüm satmıştım. Servisimden çok fazla etkilendi ve beni bir mağazasına Parfüm Uzmanı Personel olarak başlattı. Kozmetik camiasına girişim bu şekilde oldu.”

“Kendimi makyaj sektörüne adamak istediğim için profesyonel makyajı öğrenmeye karar verdim.2001 yılından bu yana kozmetik sektöründeyim, daha önce MAC Lancome, Christian Dior, Chanel gibi dünya markalarında eğitmenlik yaptım. Birçok defile, backstage ve dergilerde makyaj uygulamalarımla yer aldım. Aynı zamanda tanınmış dizi ve sinemaların backstagelerinde makyaj yaptım.”

“8T Nanopigmentasyon makine ile kıl atış tekniğinin Avrupa ve Türkiye’de ki eğitmeniyim. Hollanda Rotterdam’da Tevfik Bozdağ B.V. Kalıcı Makyaj Akademisi şirketini kurdum. Aynı zamanda 2016 yılında Tevfik Bozdağ Kalıcı Makyaj Akademisi Ankara şirketimin şubesini açtım. 2015 yılından bu yana kalıcı makyaja gönül vermiş biriyim. Yurtiçinde ve yurtdışında birçok eğitimlere ve seminerlere katılıp kendimi geliştirdim.”

“İzmir Kuaförler ve Manikürcüler Fed. Kalfalık belgemi yine İzmir Kuaförler ve Manik. Fed. Ustalık belgemi aldım. Aynı zamanda İstanbul MEB tual estetisyenlik ve güzellik kurumunda MEB atamalı usta öğretici öğretmen olarak çalışmaktayım.”

“Bunun dışında yine MEB Mersin Özgül Yılmaz Güzellik Kursu’nda MEB atamalı usta öğretici öğretmen olarak çalışmaktayım. Bursa Ada Eğitim Kurumu’nda Usta Öğretici olarak çalışmaktayım.”

“Eğitimlerimi 100% öğretme garantili eğitimler felsefesiyle vermekteyim. “6 günde bu işi size öğretiyorum” en büyük vizyonumdur. Öğrencilerime eğitim bittikten sonra en büyük desteği yine ben veriyorum. Her öğrencime WhatsApp üzerinden tasarım, çizim ve renk bilgisi vererek onların yalnız hissetmemelerini sağlıyorum. Öğrencilerim eğitim sonunda meslek ve ticari hayatlarına hemen atılmaktadırlar. Bunun detaylarını sosyal medyada ve web sitemde bulunan videolarımdan ve öğrencilerimle paylaştığım görsellerden görebilirsiniz.”

“Herkesten eğitim alabilirsiniz ama herkes size bu işi öğretemez. En büyük iddiam “sadece eğitim vermiyorum, bu işi size öğretiyorum” 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler