Ana SayfaKimdirÖzay Şendir Kimdir?

İlgili Postlar

Özay Şendir Kimdir?

Sabah ve Habertürk gazetelerinde köşe yazarlığı yapan Özay Şendir Kimdir? Özay Şendir kaç yaşında? Özay Şendir aslen nereli? Özay Şendir Ne Zaman Doğdu? Özay Şendir Nerede Doğdu? Özay Şendir Hangi Burç? Özay Şendir hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında….

Özay Şendir kaç yaşında? Özay Şendir aslen nereli? Özay Şendir Ne Zaman Doğdu? Özay Şendir Nerede Doğdu? Özay Şendir Hangi Burç?

1 Ocak 1969 yılında doğan Özay Şendir Oğlak burcu.

Özay Şendir Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Özay Şendir uzun yıllar boyunca Türkiye’nin ilk haber radyosu BBC Radyo Foreks’i yönetti.

Finansal Forum, Sabah ve Habertürk gazetelerinde köşe yazarlığı yapan Özay Şendir aynı zamanda Sabah ve Habertürk gazetelerinde haber müdürlüğü görevlerinde de bulundu. Şendir hem Fatih Altaylı hem de Mehmet Ali Birand dönemlerinde Kanal D Haber koordinatörlüğü yaptı.

ETV’de Doğru Rota ve Habertuk’te “Soruyorum” programlarında kamera karşında bulunan Şendir ekran klasikleri “Teke Tek”, “Başka Yerde Yok” gibi programlarında genel koordinatörlüğünü üstlendi… Şendir’in Kuzey Kıbrıs’ta yayınlanmış iki kitabı bulunuyor. Özay Şendir halen Beyaz Tv’de Acı Kahve adlı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler