Ana SayfaKimdirEmsal Doğan Kimdir?

İlgili Postlar

Emsal Doğan Kimdir?

Özellikle Avrupa’da yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren ünlü güzellik uzmanı Emsal Doğan Kimdir? Emsal Doğan Kaç Yaşında? Emsal Doğan Ne Zaman Doğdu? Emsal Doğan Nerede Doğdu? Emsal Doğan Aslen Nereli? Emsal Doğan Hangi Burç? Estetik Koçu Emsal Doğan hakkında merak edilen bilgiler Kimdir Haberimizde. İşte Emsal Doğan…

Emsal Doğan Kaç Yaşında? Emsal Doğan Ne Zaman Doğdu? Emsal Doğan Nerede Doğdu?

1 Ocak 1980 tarihinde Almanya ‘da doğan Emsal Doğan, 40 yaşındadır.

Emsal Doğan Aslen Nereli? Emsal Doğan Hangi Burç?

Aslen İstanbullu olan Emsal Doğan, Oğlak burcudur.

Emsal Doğan Kimdir?

Anne ve babası o 3 yaşındayken ayrılan Emsal Doğan, 30 yaşıma kadar annesiyle Almanya Stutgart’ta yaşamını sürdürdü.

MakeUp, Kalıcı Make-Up ve Tırnak sağlığı üzerine kurslarına giden ve bu yönde kendimi hep geliştiren Emsal Doğan, Protez tırnak ve kalıcı makyaj gibi uygulamalarıyla Almanya’da birincilik ödülleri kazandı. Aynı zamanda cilt sağlığı uzmanı da olan Emsal Doğan, LCN firmasının özel eğitim ve kurslarına katıldı ve başarıyla tamamladı.

İlk Emsal Doğan güzellik Merkezi’ni şubesini 1998 yılında Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal’da açan Emsal Doğan, Salonlarında protez tırnak, el ayak bakımı, kalıcı oje, microblading (kıl tekniği ile kaş)  ve kalıcı makyaj (dudak renklendirme, dipliner adı verilen kalıcı eyeliner işlemi, kaş vitamini, kaş silme, ipek kirpik ve lifting, kişiye özel cilt bakımları) gibi işlemler yaparken öte yandan zayıflama, lazer epilasyon gibi işlemleride gerçekleştiriyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler