Ana SayfaKimdirJozi Zalma Kimdir?

İlgili Postlar

Jozi Zalma Kimdir?

“Geveze Show” programıyla tanınan Jozi Zalma kimdir? Jozi Zalma kaç yaşında? Jozi Zalma aslen nereli_ Jozi Zalma sunduğu radyo programları neler? Jozi Zalma hangi burç? Jozi Zalma hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Jozi Zalma Kaç Yaşında? Jozi Zalma Aslen Nereli? Jozi Zalma Hangi Burç?

Jozi Zalma 23 Mayıs 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Jozi Zalma, İkizler burcudur.

Jozi Zalma Kimdir?

Jozi Zalma “Geveze” lakabıyla tanınmaktadır. Jozi Zalma eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Çocukluğunun yazları Büyükada’da geçen Jozi Zalma, 14-15 yaşlarında küçük FM vericileri yapar, teypten vericiye bağlantı yapıp radyo yayınları yaptığını anlatıyor. Liseden mevzun olunda “İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği” bölümünden kazanan Jozi Zalma, Üniversiteden mezun olduktan sonra babasının yanında çaycılığı da yapmaya başladı. 1991 yılında Bay J ile birlikte iken gelen bir teklif ile radyo programı yapmaya başladılar.

Jozi Zalma (Geveze), Genç Radyo, Klas FM ve Number One FM’de çalıştı. 7 Ocak 2011 tarihinden başlayarak NTV’de Bay J ile “Fazla Mesai” adlı televizyon programını sundu. Uzun bir süre Power FM’de program yaptıktan sonra 2010 yılında Virgin Radio’ya geçti. Bay J ile birlikte 6 yıl ara vermeden konser verdikleri “Fazla Mesai” adlı müzik grubu çalışmalarına 2011yılında son verdi. Kuma diye bir grup kurdum bir albüm yaptı. Ayrıca, bir proje grubu daha var Zeliha Sunal ile beraber Neşeli Maşrapa diye bir kabare yapıyor.

Wolfgang Amadeus Mozart hayranı olan Geveze, fotoğraf çekiyor yelken yapıyor, Uzakdoğu sporları ile ilgileniyor, dalıyor ve motosiklete biniyor. Bay J ile 35 yıldır dost olan Geveze’nin “Hayata Dair”, “Aşka Dair”, “Tuzlu Kahve”, “Ateşle Yaklaşma” , “Veda Hikayeleri”, “Kadın a.Ş.” ve “Tarihde Böğün” adlı hikaye kitapları bulunmaktadır.

Jozi Zalma Kitapları

  • 2004 – Hayata Dair
  • 2005 – Kadın A.Ş.
  • 2005 – Ateşle Yaklaşma
  • 2006 – Tuzlu Kahve
  • 2007 -Tarihde Böğün
  • 2010 – Veda Hikayeleri
  • 2010 – Aşka Dair
  • 2012 – Sonsuz
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler