Ana SayfaKimdirİdil Yazar Kimdir?

İlgili Postlar

İdil Yazar Kimdir?

Ünlü aşçı İdil Yazar kimdir? İdil Yazar kaç yaşında? İdil Yazar aslen nereli? İdil Yazar hangi burç? İdil Yazar hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi siz in için bu yazımızda yazdık.

İdil Yazar Kaç Yaşında? İdil Yazar Aslen Nereli? İdil Yazar Hangi Burç?

İdil Yazar 1 Ocak 1985 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan İdil Yazar, Oğlak burcudur.

İdil Yazar Kimdir?

İdil Yazar eğitim hayatını Amerika’da tamamlamıştır. Koç Lisesi’nden mevzun olan İdil Yazar, Babson College’da Girişimcilik ve Pazarlama Bölümü’nden mezun oldu. 2 sene New York’ta dünyanın en büyük kozmetik şirketlerinden biri olan Coty’de görev almıştır. 2009 yılında Türkiye’ye döndü ve spikerlik yapmıştır.

2013 senesinde “Mutfak Sanatları Akademisi”nde profesyonel aşçılık eğitimi alan İdil Yazar, Spikerlik tecrübesi, aşçılık eğitimi ve mutfağa olan tutkusunu 2015 senesinde İdil Yazar YouTube yemek kanalını açarak dijitalde birleştirmiştir. İdil Yazar’ın kanalı 1000’den fazla yayınladığı tarif ve 1 milyon abonesiyle YouTube’un en büyük kanallarından biri. 30 Dakikada Tarifler adı altında 3 farklı yemek kitabı yazan İdil Yazar, mutfaklarda 2019 senesinde beIN GURME’de  haftanın 3 günü İDİL’DEN programını yapmaya başlamıştır.

İdil Yazar Tv Programları

  • 2019 – İDİL’DEN
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler