Ana SayfaDizilerTetikçinin Oğlu 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Metin İskender'e Yakalanıyor Mu?

İlgili Postlar

Tetikçinin Oğlu 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Metin İskender’e Yakalanıyor Mu?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Tetikçinin Oğlu, 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İskender, Korkmaz ve oğluna büyük bir savaş açar. Metin Korkmaz’a, babasını yetimhanede nasıl beklediğini anlatır. Korkmaz Metin’i Erol’la birlikte bulur. Erol, son nefesini verirken Metin, en yakın arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayıp, ona gitmemesini kendisini kimsesiz bırakmamasını söyler. Tetikçinin Oğlu 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Metin, İskender’e yakalanıyor mu?

Metin İskender’e Yakalanıyor Mu?

Tetikçinin Oğlu 3. bölüm 2. fragmanında; Korkmaz Metin’e, kendisine güvenmesini ve kendisine bir şans vermesini istiyor. İskender, Korkmaz ile Metin’in nerede olduklarını takip cihazı sayesinde görüyor. Korkmaz Metin’e, olayın ciddiyetini anlatıp ona, kendisine güvenmesini istiyor. Eğer inanmazsa onun da, kendisinin de ve Sibel’in de hayatının tehlikede olduğunu söylüyor. İskender, Metin’in yerini buluyor mu?

İşte Tetikçinin Oğlu 3. bölüm 2. fragmanı…

TETİKÇİNİN OĞLU 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Metin, İskender’in kurşunuyla göğsünden yaralanır. Korkmaz İskender’i, etkisiz hale getirip oğlunu omzuna alıp oradan kaçırır. Bu arada hasta olan Metin’in kanaması durmaz. İskender, oğlunu toprağa vermeden onlar kaçmasın diye tüm çıkışları tutar.

Huriye, yeğeni Yiğit’in ölümünü duyunca hemen Bodrum’a gelir. Yunus, yıllardır kendisini görmeye gelmeyen annesine öfke kusar. Huriye, abisinin Korkmaz’ın peşinde olduğunu öğrenince onu arar ve ona yardım etmek istediğini söyler. Korkmaz, Metin’i hastaneye götürüp tedavi ettirir. Ama polislerin kendisini bulmadan oradan çıkmak zorunda kalır.

Hastanede Metin’in hemofili hastası olduğunu öğrenir. Daha sonra Huriye’nin eski evine gider. Huriye, onları evinde saklar. Metin, kendisine geldikten sonra Korkmaz’ı babası olarak görmez. Onun kendisini bulmadığı için affetmez. Korkmaz, karısının öldüğünü oğlunun yetimhanede büyüdüğünü ondan öğrenir.

Yunus Sibel’e, Yiğit’i nasıl öldürdüğünü anlatır. Sonra bu sırrı kimseye anlatmaması için onu tehdit eder. Sibel, Metin’in başının dertte olduğunu anlar ve onu arar. Metin, Erol’u kurtarmak için Huriye’nin evinden kaçıp Sibel’in evine gider. Ondan Erol’u bulmak için yardım ister.

İskender, Erol’u kaçırıp onu konuşturmak için türlü işkence eder. Metin, ambulans kaçırıp Erol’u İskender’in elinden kurtarır. Korkmaz Sibel’i arar ve onun Erol’u kaçırmak için İskender’in yerine gittiğini öğrenir.

Metin, ambulansla uzaklaşırken İskender başka bir yoldan onun önüne çıkar. Arabanın frenini kesmeden onun üzerine sürer. Metin, onun son anda arabayı üzerine sürmekten vazgeçeceğini düşünür.

Tetikçinin Oğlu 3. yeni bölümüyle bu akşam Fox Tv ekranlarında olacak.

Tetikçinin Oğlu 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Metin Erol’u Kurtaramamanın Üzüntüsünü Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler