Ana SayfaÜnlülerTesettüre giren Gamze Özçelik'ten duygusal paylaşım

İlgili Postlar

Tesettüre giren Gamze Özçelik’ten duygusal paylaşım

Tesettüre giren Gamze Özçelik’ten duygusal bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, tesettüre girmesi ile son günlerin en dikkat çekici isimlerinden biri olurken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile de dikkat çekti. İdlib’e giden Gamze Özçelik, tesettüre girdikten sonraki ilk fotoğraf paylaşımını yaptı. Detaylar haberimizde…

Gamze Özçelik’in Tesettürlü Son Hali!

Gamze Özçelik’ten tesettürlü paylaşım

Hem başarılı oyunculuk performansı, hem de güzelliği ile ekranların aranan yüzlerinden biri olan, son dönemlerde Arka Sokaklar dizisinde rol alan güzel oyuncu Gamze Özçelik, tesettüre girdi. Tesettüre girmesinin ardından ilk kez geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül töreninde görünen Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı.

Gamze Özçelik kimdir?

Tesettüre giren Gamze Özçelik’ten duygusal paylaşım

İdlib’e giden Gamze Özçelik, burada çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak altına “Her fotograf, her gülüş ayrı bir hikaye yazdı gönlüme. Sanki an içinde an yaşandı da, biz kısa bir süreliğine farklı bir boyuta geçtik. İçinde savaş, babasızlık, yalnızlık, yokluk ve sığınma vardı ama, biz sadece güneşi, gülüşleri, güzelliği görüyorduk. Masmaviydi gökyüzü.” notunu düştü.

Tesettüre giren Gamze Özçelik'ten
Tesettüre giren Gamze Özçelik’ten

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, son dönemlerde tasavvufa yakın bir yaşam tarzı sürdürmeye başladı. Bu hali ile dikkat çeken Gamze Özçelik, geçtiğimiz günlerde tesettüre girdi. Ünlü oyuncunun yeni halini gören hayranları çok beğendi. Tesettürlü ilk paylaşımını da yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler