Ana SayfaÜnlülerSaruhan Hünel kutsal topraklarda

İlgili Postlar

Saruhan Hünel kutsal topraklarda

Saruhan Hünel kutsal topraklarda… Ünlü oyuncu Saruhan Hünel, umre ziyareti için kutsal topraklara gitti. Hünel, kutsal topraklardan ilk karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Saruhan Hünel, paylaşımına hangi notu düştü? Detaylar haberimizde…

Aslıhan Hünel iki yıldır küs olduğu ağabeyi Saruhan Ünal ile nasıl barıştı?

Saruhan Hünel kutsal topraklarda

Ekranların aranan isimlerinden ünlü oyuncu Saruhan Hünel, umre ziyareti için kutsal topraklara gitti. Hünel, ilk karesini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına “Allah isteyen herkese nasip etsin….” notunu düştü.

İşte Saruhan Hünel’in umreden yaptığı o paylaşım

Saruhan Hünel kutsal topraklarda
Saruhan Hünel kutsal topraklarda

Saruhan Hünel umreden önce kardeşi Aslıhan Hünel il barıştı

Saruhan Hünel, umreye gitmeden önce iki yıldır küs olduğu kız kardeşi ünlü şarkıcı Aslıhan Hünel ile küslüğünü bitirmişti. Aslıhan Hünel, ağabeyi Saruhan Hünel ile barıştıklarını şu sözler ile anlatmıştı: Birbirimize sarıldık. Helallik aldık verdik. Çok duygulandık. Annem babam da çok duygulandı. Etle tırnak tabii ki ayrılmaz. Abimin bana düşkünlüğünü herkes biliyor. Ben de biliyorum. Ataerkil bir toplumdan geliyoruz. 2 yıl sürdü. Bugün bitti. Aslında gözgöze bakamadık. Birden bir kenetlendik ve ayrılamadık. Abim çok ağladı bana sarıldığında, ben de öyle. ‘Çok iyi ol’ dedi. Beni çok özlediği her halinden belliydi. Hayat o kadar kısa ki… Yazık geçen günlerimize. Bir süre sonra kırgınlıklar ister istemez geçiyor. Döndükten sonra da görüşeceğiz inşallah.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler