Ana SayfaDizilerTemmuz ayında en çok konuşulan dizi belli oldu

İlgili Postlar

Temmuz ayında en çok konuşulan dizi belli oldu

Yapılan araştırmalar sonrasında temmuz ayında en çok konuşulan dizi belli oldu. İşte dizilerin sıralaması ve birinci olan dizi.

Türkiye’de yaz dönemi ile birlikte ekranlarda yaz dizileri yer alırken, bu diziler arasında da rekabet oldukça üst düzeyde. Kısa süre içerisinde 3 yapımın final kararı alması ile dikkatlerin çekildiği dizi sektöründe Temmuz ayının galibi açıklandı.

En çok konuşulan dizi hangisi oldu?

Özel bir medya takip şirketi tarafından yapılan araştırmada Temmuz ayında dizilerin karnesi çıkarıldı. İncelemeler sonucunda ilk sırada yer alan dizi Erkenci Kuş oldu. Yayınlandığı günlerde birinciliği kaptırmayan ve hafta boyunca özelikle sosyal medyada konuşulan Erkenci Kuş, bu başarısı ile dikkat çekti. Dizinin Temmuz ayı içerisinde 211 haberde yer aldığı belirtildi.

Listenin ikinci sırasında ise Diriliş Ertuğrul yer aldı. Yeni bölümleri yayınlanmamasına rağmen dizi 176 habere konu oldu. Diriliş Ertuğrul’un ardından gelen bir diğer dizi ise Show TV’de yayınlanan Meleklerin Aşkı oldu. 131 haberle gündeme gelen bu diziyi takip eden diğer diziler ve haber sayıları ise şöyle oldu;

4N1K İlk Aşk 112, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110, Kalbimin Sultanı 102, Yasak Elma 92, Çukur 88, Ege’nin Hamsisi 85, Kocaman Ailem 80.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler