Ana SayfaDiziler'Bugün Düğünümüz Var' başlıyor! Ne zaman, hangi kanalda?

İlgili Postlar

‘Bugün Düğünümüz Var’ başlıyor! Ne zaman, hangi kanalda?

‘Bugün Düğünümüz Var’ başlıyor! İddialı yarışma ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Yarışmanın konsepti ve içeriği nasıl olacak? ‘Bugün Düğünümüz Var’ yarışma programı hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Acun Ilıcalı TV8 bombalarını bir bir patlattı! Yeni sezonda neler yayınlanacak?

‘Bugün Düğünümüz Var’ başlıyor!

TV8 ekranlarında eğlence dolu yepyeni bir program başlıyor! Sunuculuğunu Sema Öztürk’ün üstlendiği “Bugün Düğünümüz Var” hafta içi her gün, birbirinden eğlenceli dört farklı düğün macerasını ekranlara getirecek.

Yarışmanın konsepti nasıl?

Evlilik hazırlığında olan 4 çiftin katıldığı programda, her gün bir çiftin düğün hazırlıklarından başlayan macerası, düğün sonuna kadar devam edecek. Gelinin evden çıkmasından, kuaför salonuna, düğün dansından, düğün pastasına kadar her adımın ekranlara geleceği programda, “En güzel düğünü ben yaparım” diyen çiftler yarışacak.

‘Bugün Düğünümüz Var’ yarışmasında ödül ne olacak?

Türkiye’nin her bölgesinden birbirinden farklı düğünlerin yarışacağı programın Cuma günü yapılacak final bölümünde, düğünleri izleyen iki halk jürimiz ve gelinlerin puanlarıyla kazanan çift büyük ödülün sahibi olacak.

‘Bugün Düğünümüz Var’ ilk bölüm yarışmacıları kimler? Ne zaman başlıyor? Hangi kanalda?

Programın ilk bölümünde, Aylin ve Mehmet Duman çiftinin düğününe konuk olacağız. Damat Mardinli, gelin Trakyalı. Bol bol halayların çekildiği, Trakya yöresinden oyunların oynandığı düğünde izleyicileri keyifli bir düğüne şahitlik edecek.

‘Bugün Düğünümüz Var’ın başlamasına sayılı günler kaldı

“Bugün Düğünümüz Var” 6 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 13.00’de TV8’de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler