Ana SayfaÜnlülerTayfun Talipoğlu neden ve nasıl vefat etti? Oğlu açıkladı...

İlgili Postlar

Tayfun Talipoğlu neden ve nasıl vefat etti? Oğlu açıkladı…

Usta gazeteci Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti. Talipoğlu, bu gece İzmir’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Sanat dünyası, ailesi ve sevenleri acı haberi alınca şoke oldu. Babasının ölümü ile büyük bir acı yaşayan Candaş Talipoğlu, “Bu geçirdiği 3. kalk kriziydi. Stend takılmıştı. Üst üste gelince bu sefer bünyesi dayanamadı.” diye konuştu. Detaylar haberimizde…

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, bu gece saat 01:00 sıralarında İzmir’in Konak semtinde bulunan evinde aniden fenalaştı ve yaşamını yitirdi. Talipoğlu’nun kalp krizi geçirdiği ve üçüncü kalp krizi olması nedeni ile 55 yaşında hayatını kaybettiği belirlendi.

Evinde fenalaştı

İzmir’deki Göztepe Mahallesi 76 Sokak’ta bulunan evinde fenalaşan Tayfun Talipoğlu’na, yanında bulunan arkadaşının haber vermesi ile eve gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Talipoğlu, acilen ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alında. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı.

Kalp krizi geçirdi

İlk belirlemelere göre kalp krizi geçiren ve bu nedenle hayatını kaybettiği belirlenen Tayfun Talipoğlu’nun kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi sonrası belirlenecek.

tayfun-talipoglu

 

İzmir  Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere açıklama yapan Tayfun Talipoğlu’nun oğlu Candaş Talipoğlu, babasının vefatı hakkında konuştu. Candaş Talipoğlu, “Bu geçirdiği üçüncü kalp kriziydi. Daha önce de bu tarz rahatsızlığı olmuştu. Stand takılmıştı. Herhalde yakın aralıklarla üst üste gelince bu sefer bünyesi dayanamadı. Arkadaşlar müdahalede bulunmuş 45 dakika ama olmadı. Defin  Ankara’da olacak. Yarına yetişir mi bilmiyorum ama yetişmezse perşembe olacak. Babam 1990 yılından beri fiilen gazetecilik yapıyor. Özellikle ‘Bam Teli’ ile herkesin tanıdığı biri oldu ama kendisi gazete yazarı olarak başlamıştı. Toplumda herkesin kendine yakın hissettiği gazetecilerden biri olduğunu hissediyorum. Bu ülkede çok şeye katkı sağladı. Barış ve birliktelik için çok çaba sarf etti. Eğitim kampanyalarına çok emek verdi elinden geldiğince. Herkes tarafından sevilen ender bir gazeteci olduğunu düşünüyorum. Yol hikaye kitabını yeni çıkarmıştı, çok istiyordu. Bu hafta içinde ya da hafta sonu için albüm çıkarmak istiyordu. Kendisinin görmesi kısmet olmadı. İnşallah bıraktığı yerden biz devam edeceğiz. Sevenlerini kitabı ve albümü ile buluşturacağız.” dedi.

Tayfun Talipoğlu’nun cenazesinin saat 14.00 uçağı ile Ankara’ya götürüleceği ve burada defnedileceği konuşuluyor.

Tayfun Talipoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler