Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya Gençlere Başarının Sırrını Anlattı

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Gençlere Başarının Sırrını Anlattı

Televizyonların sevilen isimlerinden olan Serenay Sarıkaya gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen bir etkinliğe katılan Serenay Sarıkaya bu etkinlikte üniversitedeki genç öğrenciler ile bir araya geldi. Etkinliğe katılım oldukça fazla olurken Serenay Sarıkaya hakkında sorulanlar için yanıtlar verdi. Gençlere başarıya ulaşma noktasında tavsiyeler veren ve kendinden örnekler ile bu tavsiyelerini pekiştiren Serenay Sarıkaya hayaller ile bağlı kalmanın ve hayallere ulaşmak için yoğun bir şekilde çalışmanın önemine değindi.

Serenay Sarıkaya Sevgisi Fazlaydı!

Kişilerin başarılı olması adına öncelikli olarak hedef belirlemesinin ve hayal kurmasının gerektiğini söyleyen Serenay Sarıkaya en önemli adımın bunlar olduğunu söyledi. İş hayatına atıldığı ilk günden itibaren benzer bir prensip belirlediğini söyleyen Sarıkaya bugün başarıya ulaşmasındaki en önemli etkenin de bu kararlılığı olduğunu söyledi.

Dizi projelerinin yanı sıra çok önemli sinema projelerinde de yer alan Serenay Sarıkaya şu anda özel bir şeyin platformunda yayınlanacak olan dizide rol alıyor. Özellikle yayınlanan fragmanları ile Türkiye’nin gündeminde yer alan başarılı oyuncu dizinin yayınlanmaya başladığı günden itibaren yine Türkiye’nin en önemli oyuncularından birisi olarak konuşulmaya devam edecek. Etkinliklerde özellikle rol aldığı reklam filmleri ile ilgili bilgi veren ve soruları da yanıtlayan Sarıkaya filmlerin işinin bir parçası olduğunu ve çeşitli etkinlikler kapsamında farklı üniversitelerde de yer alacağını duyurdu. Serenay Sarıkaya’nın bu etkinliği öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı ve oldukça beğenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler